Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor

Bianca Dumitru

Publicat 23/09/2021 la 19:47 GMT+3

Barcelona a ajuns la un acord cu oficialii celor de la Kayserispor pentru transferul lui Emre Demir. Fotbalistul în vârstă de 17 ani se va alătura lotului catalanilor în vara anului 2022.

Emre Demir (Kayserispor)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a anunțat în această seară transferul mijlocașului turc Emre Demir. Catalanii au ajuns la un acord cu cei de la Kayserispor, urmând a le plăti turcilor două milioane de euro + bonusuri în schimbul fotbalistului de 17 ani.
Emre Demir va rămâne în tricoul echipei din prima ligă a Turciei în acest sezon și se va alătura echipei secunde a clubului blaugrana în vara anului 2022.
Tânărul mijlocaș ofensiv, care a fost antrenat în primăvara acestui an la Kayserispor de Dan Petrescu, va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro la Barcelona. El este cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Turciei, înscriind la doar 15 ani, 9 luni și 25 de zile în poarta celor de la Genclerbirligi.

Mesajul postat de catalani după transferul lui Emre Demir

"Emre Demir este un jucător talentat, de picior stâng, evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar poate juca pe orice poziție din ofensivă. Deși este un playmaker la bază, adesea coboară și sprijină defensiva. Are o înălțime de 1.75m, iar Demir își folosește centrul de greutate pentru a-și etala tehnica în ofensivă.
După ce a crescut la Kuvayi Miliyespor, a debutat la doar 15 ani în prima ligă a Turciei pentru Kayserispor, devenind astfel cel mai tânăr marcator din istoria Super Lig. El a încheiat sezonul cu trei goluri în 31 de meciuri.
Viitorul jucător al Barcelonei a jucat la mai multe naționale de juniori ale naționalei Turciei. În vârstă de 17 ani, Emre Demir va evolua pentru Kayserispor până la finalul acestui sezon, apoi își va continua dezvoltarea la echipa B a Barcelonei", au scris oficialii Barcelonei pe site-ul clubului.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo