Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona o ia cu asalt pe Liverpool! După Salah, catalanii mai vor un star din echipa lui Klopp

Bianca Dumitru

Publicat 10/05/2022 la 13:27 GMT+3

După ce Erling Haaland ar fi ajuns la un acord cu Manchester City, Barcelona s-a văzut nevoită să se reorienteze, iar acum, potrivit presei din Spania, a pus ochii pe Sadio Mane, atacantul lui Liverpool.

Sadio Mane of Liverpool celebrates with teammates after scoring their team's fourth goal during the Premier League match between Liverpool and Leeds United at Anfield on February 23, 2022 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona vrea să facă mai multe transferuri importante în această vară pentru că obiectivul catalanilor este acela de a se lupta pentru cele mai importante trofee în următoarea stagiune. Unul dintre posturile pe care trebuie să le acopere catalanii este cel de atacant.
După ce transferul lui Erling Haaland a picat, norvegianul ajungând la un acord cu cei de la Manchester City, șefii de pe Camp Nou și-au stabilit o nouă țintă. Aceștia îl vor pe Sadio Mane, atacantul lui Liverpool, care mai are contract cu echipa lui Jurgen Klopp până în vara anului viitor.
Barcelona l-ar fi vrut, în ultima vreme, și pe Mohamed Salah, la care a renunțat, potrivit Mundo Deportivo, din cauza pretențiilor prea mari ale egipteanului.
De asemenea, Robert Lewandowski este unul dintre atacanții doriți de clubul blaugrana, însă până acum cei de la Bayern nu au părut dispuși să renunțe la golgheterul polonez căruia nici nu i-au găsit încă un înlocuitor.
În aceste condiții, Sadio Mane pare o variantă foarte bună, acesta fiind tentat de o experiență în La Liga. De-a lungul carierei, senegalezul a mai evoluat pentru Generation Foot, Metz, RB Salzburg și Southampton.
Fotbalistul, care are o cotă de piață de 80 de milioane de euro, a ajuns pe Anfield în vara anului 2016, atunci când cormoranii au plătit celor de la Southampton suma de 41,2 milioane de euro. În acest sezon, Sadio Mane a reușit prestații foarte bune în tricoul echipei lui Jurgen Klopp, marcând 21 de goluri în toate competițiile pentru Liverpool.
Citește și:

Sadio Mane, dorit și de Bayern Munchen

Și Bayern Munchen este cu ochii pe Sadio Mane. Sky Germania a anunțat că au avut loc deja întâlniri între agentul jucătorului senegalez și reprezentații campioanei din Bundesliga. Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg, directorul sportiv al lui Bayern este cel care s-a întâlnit cu agentul lui Mane în weekend.
La fel ca Mohamed Salah, actuala înțelegere dintre Liverpool și Sadio Mane se încheie în iunie 2023. Cu toate acestea, senegalezul ar fi deranjat de diferențele în modul în care gruparea de pe Anfield tratează negocierile cu cei doi jucători.
Potrivit sursei menționate, Sadio Mane consideră că Liverpool este mult prea concentrată pe convingerea lui Salah de a semna un nou contract, iar Bayern încearcă să profite de această situație și să îl aducă încă din această vară la Munchen.
În acest moment, discuțiile pentru prelungirea contractelor lui Salah și Mane nu par să fie prioritare la Liverpool, echipă ce se află în lupta pentru titlul din Premier League și care va juca alte două finale în această lună (în FA Cup și Champions League).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo