Robert Lewandowski vrea cu orice preț să plece de la Bayern Munchen, ruptura dintre el și clubul la care a scris istorie în ultimii 8 ani fiind totală.
Singurul club la care este dispus să meargă este Barcelona, care a făcut o primă ofertă de 32 de milioane de euro pentru golgheterul de 33 de ani. Aceasta a fost refuzată de șefii campioanei Germaniei, iar acum catalanii sunt pregătiți să le prezinte o nouă variantă.
Potrivit jurnaliștilor de la RMC Sport, oficialii clubului blaugrana ar fi dispuși să le ofere bavarezilor 40 de milioane de euro, o propunere scrisă urmând a fi înaintată în aceste zile.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Mai mult decât atât, jurnalistul publicației Bild, Tobi Altschaffl, a anunțat că Barcelona va mai adăuga 10 milioane de euro la oferta pentru Robert Lewandowski, dacă le vor fi aprobate pârghiile economice.
Rămâne de văzut dacă Bayern va accepta noua propunere a catalanilor sau dacă șefii campioanei din Bundesliga vor continua să încerce să-l țină pe Lewandowski în echipă până la finalul perioadei contractuale.
Citește și:

Robert Lewandowski a refuzat-o pe PSG

Cei de la PSG s-au arătat gata să facă orice pentru a-l deturna pe Robert Lewandowski din drumul spre Camp Nou. Presa din Franța a anunțat că Luis Campos, noul consilier sportiv al lui PSG, are ca prioritate zero aducerea polonezului pe Parc de Princes.
Lewandowski nu are de gând, însă, să meargă lângă Messi și Mbappe. Polonezul rămâne ferm în dorința de a juca pentru Barcelona din sezonul viitor.
Potrivit publicației Mundo Deportivo, oameni din anturajul jucătorului au susținut că Lewa nu este interesat să joace la Paris, ci singurul său obiectiv este să îmbrace tricoul Barcelonei în sezonul viitor.
"De când Barcelona i-a spus că va merge după el, că este atacantul dorit de Xavi Hernandez pentru sezonul viitor, polonezul a respectat cu strictețe cuvântul dat", mai spune sursa citată.
În ultima perioadă, polonezul a surprins prin forța discursului și constanța de a susține că nu se mai întoarce la Bayern Munchen, iar acest lucru i-a oferit un impuls suplimentar și Barcelonei.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43
Bundesliga
Bayern, de neînduplecat! Bavarezii au refuzat și a doua ofertă a Barcelonei pentru Lewandowski
30/06/2022 LA 12:17