Barcelona și-a prezentat astăzi noul echipament, în care jucătorii vor evolua în sezonul 2022/23. Conform site-ului oficial al catalanilor, design-ul este inovator, dar simplu și elegant, fiind inspirat de ediția din 1992 a Jocurilor Olimpice, găzduită de Barcelona.
Echipamentul a fost prezentat sub sloganul "The Flame Lives On" ("Flacăra continuă să existe"), evocând spiritul perioadei de la începutul anilor '90, o eră care a marcat istoria orașului.
Liga
Xavi "taie în carne vie" la Barcelona! A anunțat 3 jucători să nu se prezinte la reunirea echipei
ACUM 6 ORE
Tricoul include și logo-ul principalului partener al clubului, Spotify, prezent pe partea din față, precum și un mesaj de solidaritate față de refugiați, prin sigla UNHCR/ACNUR, care apare pe spate, sub numărul jucătorilor.
Citește și:

Reacția lui Xavi față de noul echipament al Barcelonei

Reprezentanții Barcelonei i-au cerut, imediat după prezentarea noului echipament, o părere lui Xavi despre cum arată tricoul pentru sezonul 2022/23.
Antrenorul s-a arătat încântat de design și de culorile folosite, spunând că speră ca noul echipament să le poarte noroc jucătorilor săi.
"Foarte frumos, îmi place. Să vedem dacă o să ne poarte noroc și vom câștiga titluri. E frumos. Îmi plac culorile, e foarte modern și îmi dă un vibe bun", a spus Xavi despre tricou, completând cu o opinie și despre șort:
"Acesta îmi amintește de cel din 2004, cred. Cu Ronaldinho, Deco, Eto'o, da, acea eră. Foarte frumos, îmi place mult culoarea. E cool", a adăugat antrenorul catalanilor.
Liga
Dembele, pregătit să semneze un nou contract! Francezul nu mai vrea să plece de la Barcelona
24/06/2022 LA 08:49
Premier League
Manchester United a pregătit banii pentru De Jong! În ce stadiu sunt negocierile cu Barcelona
20/06/2022 LA 07:57