Barcelona a perfectat deja transferul lui Ferran Torres de la Manchester City, dar șefii catalanilor vor încerca să să mai aducă jucători cu profil ofensiv în luna ianuarie. Asta înseamnă că unii dintre actualii fotbaliști ai lui Xavi vor pleca. Printre aceștia se vor număra aproape sigur Coutinho și Luuk de Jong.
Brazilianul nu l-a convins pe Xavi și antrenorul le-a transmis șefilor că nu se va baza pe el în noul proiect. O revenire în Premier League este foarte probabilă pentru Coutinho. Newcastle sau Everton au fost cluburile care s-au interesat de el, dar presa din Albion lansează o nouă ipoteză.
Citește și:
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM 2 ORE

Barcelona și Arsenal negociază un schimb Aubameyang - Coutinho

Conform Daily Star, Arsenal i-a propus Barcelonei un schimb Aubameyang - Coutinho. Gabonezul a intrat în dizgrația lui Arteta în ultima vreme și antrenorul iberic este gata să renunțe la el, chiar dacă a declarat că l-ar putea include în lot pentru meciul cu Norwich, din etapa de Boxing Day.
Sursa citată notează că acest schimb are toate șansele să se producă, deoarece toate părțile implicate ar avea de câștigat. Aubameyang este conștient că nu mai are viață lungă la Arsenal, iar Barcelona ar fi un ultim tren pentru el în carieră. De asemenea, Coutinho ar prefera un club de nivelul lui Arsenal, decât să meargă la Newcastle sau Everton, care nu-și pot propune mari obiective în viitorul apropiat.
Cele două cluburi ar ieși și ele pe plus. Barcelona ar scăpa de salariul uriaș al lui Coutinho și s-ar alege cu un atacant central, exact ceea ce-i lipsește cel mai mult lui Xavi. De partea cealaltă, Arsenal ar evita ca Aubameyang să devină un nou "caz Ozil", iar Arteta s-ar alege cu un jucător cu mare experiență, care deși nu a confirmat la Barcelona, a jucat la un nivel fantastic în Premier League pentru Liverpool și la numai 29 de ani ar putea oricând să revină la acea formă.
Cel mai probabil, totul se va decide în funcție de pretențiile financiare ale celor doi jucători. De notat că atât Aubameyang, cât și Coutinho, au contracte până în 2023 cu actualele cluburi.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 3 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24