Cele două tabere au ajuns la un acord pentru 85 de milioane de euro, informează jurnalistul Oriol Domenech, potrivit Mundo Deportivo. Suma respectivă este o cale de mijloc pentru cele două cluburi, deoarece Barcelona dorea 100 de milioane de euro, în timp ce United era dispusă să ofere doar 60.
Oficialii lui Manchester United s-au întâlnit la Barcelona cu oameni din conducerea grupării blaugrana, pentru a discuta transferul lui De Jong, potrivit lui Gerard Romero, transmite în continuare cotidianul spaniol. Mateu Alemany, care se ocupă de contractele jucătorilor Barcei, a vorbit cu Xavi după discuția cu englezii și i-a transmis și lui că cele două cluburi au ajuns la o sumă comună.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
Gruparea de pe Old Trafford și-a exprimat interesul pentru De Jong de la începutul perioadei de mercato, jucătorul olandez fiind dorit de Erik ten Hag la club. Cei doi au colaborat în perioada în care se aflau la Ajax, iar tehnicianul în vârstă de 52 de ani știe că poate să îmbunătățească echipa dacă îl aduce pe batav în lotul său.
Citește și:

De Jong va avea ultimul cuvânt

Mijlocașul olandez este singura persoană care se opune în momentul de față transferului. Jucătorul de 25 de ani și-a exprimat clar dorința de a rămâne pe Camp Nou de la bun început și nu a fost receptiv la ofertele de transfer înaintate de clubul de pe Old Trafford.
Batavul nu are însă locul asigurat în echipa lui Xavi și Barcelona îl poate forța să plece, pentru a-și rezolva o parte din problemele administrative și financiare. De Jong este unul dintre jucătorii de valoare din echipa catalanilor, însă nu se află în mod cert în planurile de viitor ale clubului.
Jucătorul catalanilor a ajuns pe Camp Nou în urmă cu trei ani, după ce a fost transferat pe suma de 86 de milioane de euro de la Ajax. În tricoul Barcelonei, De Jong a evoluat în cadrul a 138 de partide, perioadă în care a marcat 13 goluri și a oferit 17 pase decisive.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36