Articol scris de Viviana Moraru
Franck Kessie, mijlocașul celor de la AC Milan, a fost în centrul atenției lunile trecute pentru un posibil transfer pe Camp Nou. Oficialii Barcelonei au reluat negocierile cu jucătorul ivorian, după ce acesta a refuzat prelungirea contractului pe San Siro, Milan oferindu-i un salariu de 5 milioane de euro pe sezon.
După 5 ani petrecuți la Milano, Franck Kessie va pleca liber de contract la finalul actualului sezon, fapt ce se pliază pe situația economică dificilă prin care trece Barcelona.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Kessie a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui AC Milan în ultimii ani, bifând peste 30 de partide în fiecare stagiune de când se află pe San Siro. Pe lângă Barcelona, cluburi din Premier League, precum Arsenal și Everton, și-au manifestat interesul pentru ivorian, însă acesta pare tot mai aproape de gruparea catalană.
Pentru Xavi, ivorianul în vârstă de 25 de ani, ar fi un transfer ce ar aduce un plus de experiență într-o echipă încărcată de tineri jucători cu un potențial uriaș, precum Pedri sau Gavi.
Citește și:

Xavi, cu ochii și pe campionatul Argentinei

Barcelona este interesată și de serviciile a doi tineri argentinieni, care au impresionat în actualul sezon în țara lor natală. În următoarele săptămâni, conform presei din Spania, clubul catalan va trimite oficiali în Argentina pentru a-i urmări îndeaproape pe cei doi jucători: Santiago Simon, care evoluează pentru River Plate, și Alejandro Galarza, fotbalistul celor de la Argentinos Junior.
Simon, în vârstă de 19 ani, este un mijlocaș care evoluează atât în centru, cât și-n benzi. Acesta este crescut în pepiniera lui River Plate, iar în actualul sezon, Simon a evoluat în 16 partide, având două assist-uri. Cotat la 3,5 milioane de euro, argentinianul este în vizorul și altor echipe din LaLiga, precum Betis și Sevilla.
Pe de altă parte, Alejandro Galarza are tot 19 ani și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, însă este mai puțin cunoscut decât Simon. Galarza a evoluat doar în 5 partide pentru Argentinos Juniors, iar cota sa de piață este de doar 50.000 de euro, dar potențialul său este remarcat și a atras atenția unui club de renume, așa cum este Barcelona.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00