Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona vrea să dea lovitura! Cum încearcă să aducă gratis pe Camp Nou un jucător de 40 de milioane de euro

Bianca Dumitru

Publicat 03/02/2022 la 12:10 GMT+2

Barcelona a reușit câteva transferuri importante în această iarnă, dar oficialii de pe Camp Nou nu se mulțumesc cu atât. Șefii catalanilor vor încerca, în perioada următoare, să mai convingă și alți jucători să aleagă la vară să semneze cu echipa blaugrana, una dintre țintele acestora fiind Marcelo Brozovic.

Xavi-Laporta

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a transferat câțiva jucători importanți în perioada de mercato din această iarnă. Oficialii clubului blaugrana vor, însă, ca și la finalul acestui sezon să obțină semnăturile câtorva fotbaliști de top pentru ca Xavi să se poată lupta în următoarea stagiune pentru trofee.
Potrivit jurnalistului Gianluigi Longari, catalanii vor încerca în următoarele săptămâni să-l convingă pe Marcelo Brozovic să semneze cu Barcelona în vară, atunci când i se termină contractul cu Inter.
Croatul în vârstă de 29 de ani a ajuns la Milano în 2016, când italienii l-au transferat de la Dinamo Zagreb pentru 5 milioane de euro. Acum, mijlocașul cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro se află în ultimele 6 luni de contract.
Oficialii de pe Giuseppe Meazza negociază cu reprezentanții lui Brozovic pentru prelungirea înțelegerii sale, el fiind unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Simone Inzaghi. Fotbalistul ar putea fi tentat, însă, de oferta celor de la Barcelona, care și-l doresc ca înlocuitor al lui Sergio Busquets, fiind impresionați de capacitatea croatului de a orchestra jocul.
Rămâne de văzut ce club va face o ofertă mai bună pentru mijlocașul de 29 de ani și ce va alege Marcelo Brozovic, care de-a lungul carierei a mai evoluat pentru NK Lokomotiva și Hrv Dragovoljac.
Citește și:

BARCELONA A AVUT O CAMPANIE DE TRANSFERURI DE SUCCES

După încheierea perioadei de mercato din această iarnă, Joan Laporta l-a lăudat pe Mateu Alemany, cel care a reușit să-l convingă pe Aubameyang să-și adapteze pretențiile financiare la posibilitățile din acest moment ale clubului catalan. "A făcut un adevărat miracol", a spus Laporta despre Alemany.
Așadar, se poate spune că Barcelona a încheiat cu succes o campanie de transferuri extrem de tensionată. Catalanii au reușit să întărească echipa, în ciuda problemelor serioase din punct de vedere financiar. Ferran Torres, Dani Alves, Adama Traore și acum Pierre Emerick Aubameyang sunt jucătorii ajunși în această iarnă pe Camp Nou, astfel că Xavi are toate motivele să fie mulțumit.
Problema antrenorului Barcelonei este că, pentru meciurile din Europa League, va trebui să renunțe la unul dintre cei 4 fotbaliști transferați în această perioadă. Regulamentul UEFA nu permite trecerea pe listă a mai mult de 3 jucători transferați recent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo