Leo Messi a plecat în vară la PSG, însă Barcelona nu a trecut încă peste această despărțire atât de surprinzătoare. Clubul traversează o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiară, iar echipa pusă în teren de Ronald Koeman nu se regăsește. Noua conducere a clubului, în frunte cu Joan Laporta, pune totul pe seama vechii administrații.
Totuși, Bartomeu, fostul președinte al Barcelonei, vine cu un răspuns pe măsura acuzațiilor îndreptate înspre mandatul său. Acesta acuză că pierderea lui Leo Messi este de fapt vina lui Joan Laporta, iar că el, pe când era în fruntea clubului, a făcut tot ce este posibil pentru ca argentinianul să se simtă bine și să nu-și mai dorească să plece de la club.
Liga
Ce lovitură! Un star de la Barcelona își negociază transferul la PSG! Ar putea pleca gratis în 2022
ACUM 19 ORE

Bartomeu nu-și explică eșecul noii administrații de a-l păstra pe Messi pe Camp Nou

"Noua administrație l-a pierdut pe Leo Messi, Koeman trebuie să se descurce fără el acum. Ca președinte, eu nu am vrut niciodată ca Messi să plece și am făcut tot ce era posibil, am depus toate eforturile pentru ca Leo să rămână la echipă. El și-a dorit să continue, credea că e bine atât pentru echipă, cât și pentru el să fie alături de echipă în continuare.
În această vară l-au lăsat pur și simplu să plece, iar pentru mine asta pare o decizie foarte proastă. Cum să-l lași să plece așa? Să joci fără Messi înseamnă că multe lucruri trebuie să se schimbe", a spus fostul președinte al Barcelonei în presa din Spania.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Ligue 1
Anunț îngrijorător de la Paris! Două staruri de la PSG nu se mai înțeleg! Cum e afectată echipa
ACUM 20 ORE
Premier League
Ronaldo, dat de gol de șeful France Football: "Are o singură ambiție. Știu pentru că mi-a spus"
ACUM O ZI