Karim Benzema și-a ridicat nivelul de joc enorm de când Cristiano Ronaldo a părăsit Real Madrid pentru Juventus în vara anului 2018. Francezul a devenit vioara întâi în lotul lui Carlo Ancelotti și reușește să facă diferența pentru madrileni în ofensivă prin golurile spectaculoase, dar și prin pasele de gol de excepție.
Fotbalistul francez e capabil să tragă toată echipa după el în cele mai dificile momente pentru "galactici", motiv pentru care este considerat de mulți specialiști ca jucătorul care ar merita să primească Balonul de Aur în acest an, Benzema impresionând mai ales printr-o constanță incredibilă în ultimii ani. Totuși, situația la Real Madrid nu a fost la fel mereu. În urmă cu 3 ani, Benzema îl ajuta pe Ronaldo pe Bernabeu să strălucească.
Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Portugalia! Lusitanii,fără un jucător important înainte de optimile Mondialului
IERI LA 18:06

Benzema, prima vioară la Real Madrid. Cum "îl servea" francezul pe Cristiano Ronaldo

Karim Benzema și Cristiano Ronaldo au jucat împreună la Real Madrid între 2009 și 2018. De curând, francezul a vorbit despre acea perioadă în care-l avea pe portughez alături în ofensiva Realului, recunoscând că îl ajuta pe Ronaldo să strălucească în atac. Portughezul se alegea adesea cu toate creditele pentru fazele în care Benzema punea umărul serios.
"Când joci cu un tip care înscrie 50 sau 60 de goluri pe sezon, bineînțeles că ești în slujba echipei, dar și în slujba jucătorului. A trebuit să mă adaptez, aveam o legătură foarte bună cu el. Odată ce a plecat, mi-a revenit mie datoria de a face un pas înainte, pentru că echipa avea nevoie ca cineva să facă diferența. Știam foarte bine ce și cât aduc acestei echipe. Putem spune că fac mai multe azi pentru echipă, dacă privim statisticile, însă jocul meu nu s-a schimbat. Apreciez recunoașterea de azi, sunt mândru că lumea apreciază ceea ce fac eu pe teren", a spus Benzema.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a făcut lumină în cazul lui Benzema! Ce șanse are atacantul să revină la Mondial
29/11/2022 LA 12:26