Karim Benzema a semnat o nouă înțelegere cu șefii lui Real Madrid, prelungindu-și contractul până în 2023. Ulterior, fotbalistul le-a oferit câteva răspunsuri jurnaliștilor spanioli, care l-au întrebat, printre altele, ce își amintește din momentul în care a devenit jucătorul 'galacticilor', în 2009.
"Prima dată am semnat cu mult timp în urmă, dar îmi amintesc ce s-a întâmplat, desigur. Părinții mei și agentul m-au sunat să merg acasă. Nu am vrut să merg, dar când am ajuns l-am văzut pe Florentino. Acest om i-a adus pe Zidane, Ronaldo la Real. Mă uitam la el și nu spuneam nimic. El m-a întrebat doar dacă vreau să joc la Madrid și am spus da. Acum când văd ce am făcut la Madrid, mă simt foarte mândru.
Mă bucur de fiecare moment pe teren. Mă simt foarte fericit când înscriu goluri, când dau pase decisive și joc pentru fani. Dar mă bucur de fiecare zi, la antrenament și în meci, pentru că jucăm la Real Madrid pentru a scrie istorie", a declarat Benzema, citat de Marca.
Liga
Real Madrid are planuri mari! Bugetul impresionant de transferuri stabilit pentru vara viitoare
28/09/2022 LA 11:59
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png

"Trăiesc un vis în fiecare zi"

Atacantul a vorbit și despre cum a fost să câștige 4 trofee Champions League în tricoul madrilenilor: "Real Madrid este cel mai bun club din lume. Este ca și cum ați spune că este un vis pentru mine și în fiecare zi am norocul de a putea trăi acest vis ca pe o realitate.
Madridul va continua să fie mereu cea mai bună echipă din lume, dar cred că în momentul în care am câștigat Liga Campionilor eram o echipă... Nu pot spune imbatabilă, dar câștigarea a 4 trofee Champions League este ceva special. Să câștigi una este foarte dificil, iar noi am făcut-o de trei ori la rând. Am marcat o eră cu această echipă și vom marca o altă în viitor."
În plus, Benzema a comentat și revenirea lui Carlo Ancelotti pe Santiago Bernabeu, dezvăluind care este relația sa cu antrenorul echipei.
"Ancelotti este un antrenor grozav. Nimeni nu se îndoiește de asta. Mie îmi cere să joc fotbal. Vorbim înainte de antrenament pentru a vedea ce simt, pentru a vedea dacă trebuie să fac altceva pe teren. Contează mult relația dintre jucător și antrenor, iar eu mă simt bine cu el", a conchis francezul de 33 de ani, care a cucerit cu Real Madrid 3 titluri de campion al Spaniei, două Cupe și 3 Supercupe ale Spaniei, 4 trofee Champions League, 4 titluri de campion mondial al cluburilor și 3 Supercupe ale Europei.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
26/09/2022 LA 17:07
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38