Împrumutul lui Hector Bellerin la Betis se încheie la finalul acestui sezon, iar fundașul spaniol va reveni la Arsenal în această vară, lucru confirmat deja de Angel Haro, președintele celor de la Betis.
În vârstă de 27 de ani, Hector Bellerin a fost împrumutat de Arsenal timp de un an la clubul său preferat din copilărie, reușind să îndeplinească visul tatălui său, îmbrăcând tricoul lui Betis de 32 de ori în La Liga.
În ciuda faptului că a fost un împrumut reușit, Bellerin va reveni pe Emirates după ultima partidă pe care Betis o mai are de disputat în campionat, împotriva lui Real Madrid, pe Santiago Bernabeu.
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
ACUM 11 ORE
Citește și:

Președintele lui Betis nu exclude o revenire a lui Bellerin la Betis

Chiar dacă împrumutul se va încheia, iar Bellerin va merge în vară la Londra, președintele lui Betis nu a exclus posibilitatea ca echipa din Sevilla să îl transfere definitiv pe spaniolul de 27 de ani.
"Hector este un jucător fantastic și o persoană foarte bună. A fost împrumutat de Arsenal, iar acum va reveni la Arsenal. De acum încolo vom vedea.
Este adevărat că a fost motivat de faptul că părinții lui sunt fani Betis. Sper ca drumurile noastre să se intersecteze din nou", a declarat Angel Haro.
În ultima partidă disputată de Betis pe teren propriu în acest sezon, contra celor de la Granada, Bellerin a fost vizibil emoționat. La începutul acestui an, el a vorbit despre cât de mult se bucură de acest împrumut:
"Toată familia mea o susține pe Betis, eu și tata erau cei mai mari fani. Pe stadion este o energie greu de descris, e fantastic", spunea Bellerin.
Alături de Betis, Bellerin a câștigat în acest sezon Copa del Rey. În această vară, Bellerin va reveni la Arsenal, echipă la care a ajuns în 2011 și pentru care a evoluat și în echipele de U18 și U21, după ce a trecut prin academia celor de la Barcelona.
20 de milioane de euro este cota de piață a lui Hector Bellerin, potrivit transfermarkt.com.
Liga
Sadio Mane a întărit "ruptura" dintre Lionel Messi și Barcelona
ACUM 15 ORE
Liga
FC Barcelona și-a lansat noul echipament de deplasare! Fanii, extaziați de design-ul spectaculos
ACUM 18 ORE