Ferran Torres este deja jucătorul Barcelonei, iar fanii catalani mai așteaptă acum doar anunțul oficial al clubului. După ce echipa antrenată de Xavi s-a înțeles cu Manchester City și cu atacantul spaniol, Torres urmează să efectueze vizita medicală în cursul zilei de astăzi, potrivit lui Fabrizio Romano, acesta fiind deja la Barcelona.
Primul antrenament la care va participa Ferran Torres ar urma să aibă loc pe 28 decembrie, atunci când catalanii revin cu bateriile încărcate după pauza de Crăciun. Ferran Torres nu a mai evoluat din luna octombrie, atunci când s-a accidentat la naționala Spaniei, în finala Nations League contra Franței.
Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 8 ORE
După ce a marcat două goluri în semifinala contra Italiei, el a ieșit accidentat în a doua repriză în partida contra Franței, din cauza unei accidentări la picior. Potrivit celor de la sport.es, echipa medicală a catalanilor a fost anunțată că fostul jucător al lui Manchester City va fi disponibil, după ce va efectua și vizita medicală din cursul zilei de luni.
Ferran Torres își poate face debutul în Copa del Rey, în partida de pe 5 ianuarie, contra celor de la Linares. Acesta nu va putea evolua în deplasarea de la Mallorca de pe 2 ianuarie, din cauza faptului că perioada de înregistrare din La Liga va începe pe data de 3 ianuarie. Astfel, până atunci, Xavi îl va avea la dispoziție pe atacantul spaniol la câteva antrenamente și îi va putea oferi primele minute din ultimele luni cu un adversar facil.

Ferran Torres a ajuns la Barcelona

Manchester City a plătit, în 2020, 23 de milioane de euro pentru jucătorul crescut de Valencia, dar valoarea atacantului s-a dublat de când a ajuns pe Etihad, el fiind evaluat la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Ferran Torres a impresionat în tricoul Valenciei în La Liga, dar după ce a ajuns în Premier League prestațiile sale nu au mai fost la fel de bune. De când a ajuns pe Etihad, Torres a fost mai mult rezervă, dar chiar și așa a prins 43 de partide în tricoul "cetățenilor" , marcând 16 goluri.
Chiar dacă la echipa de club nu a fost în prim plan, Ferran Torres a fost indispensabil pentru Luis Enrique la naționala Spaniei, pentru care a ratat doar 4 meciuri în ultimii doi ani, ultimele două din cauza unei accidentări. În total, Torres a jucat 22 de meciuri pentru "Furia Roja", marcând de 12 ori.
55 de milioane de euro este suma de transfer pe care Barcelona o va plăti celor de la Manchester City + 10 milioane sub formă de bonusuri, în funcție de performanțele lui Torres, care va avea un contract valabil pe 5 ani cu echipa de pe Camp Nou.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 14 ORE
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 15 ORE