Gerard Pique, fundașul central al Barcelonei, acceptat o reducere semnificativă a salariului pentru ca clubul catalan să poată înregistra o parte dintre fotbaliști. Este vorba despre Memphis Depay, Eric Garcia și Rey Manaj.
Gestul lui Pique nu a trecut neobservat, iar Carles Puyol – fost căpitan de legendă al Barcelonei – a ținut să-l felicite public printr-un mesaj pe Twitter.
Liga
Oficialii Barcelonei nu vor să mai audă de Pique! Presa din Spania a dezvăluit dorința catalanilor
11/06/2022 LA 05:57
Barcelona negociază în aceste zile și cu Sergio Busquets și Jordi Alba pentru a adapta salariile la situația financiară în care se află clubul. De asemenea, Barcelona a precizat că ambii jucători sunt dispuși să coopereze.

RONALD KOEMAN PUNE PRESIUNE PE GRIEZMANN: "TREBUIE SĂ-I IA LOCUL LUI MESSI!"

Înainte de meciul de debut cu Real Sociedad, Ronald Koeman a susținut o conferință de presă și declarat că se așteaptă ca Antoine Griezmann să facă un pas în față, pentru a suplini plecarea lui Messi.
"Iubesc să lucrez cu Griezmann, este un jucător de echipă, care mereu ajută chiar și fără minge, este mereu fericit, îi încurajează pe ceilalți. Trebuie să facă pasul următor și să fie și mai eficient. Va deveni mai important fără Leo, deoarece știu că poate evolua pe postul său.
Sigur că ne va fi mai greu să înscriem goluri. Messi a marcat de 30 de ori sezonul trecut. Așa că alți jucători trebuie să ne aducă mai mult și să facă pasul următor, dar e mai mult vorba de echipă acum, nu doar de un jucător. Trebuie să o facem împreună. Sperăm să revină câțiva fotbaliști după accidentările lor, cum ar fi Ansu Fati și Coutinho, apoi vom avea un lot puternic. Vom munci mai mult, vom face mai mult pentru a reuși ce se așteaptă lumea de la noi.
Încă suntem în tranziție. Trebuie să înțelegem că acest început de sezon este dificil. Încă avem COVID prin preajmă, dar și jucători accidentați, așa că nu putem să jucăm cu toți, pentru că ne lipsesc oameni buni. Am făcut un presezon bun, au venit câțiva jucători tineri, dar dacă vor reveni și cei accidentați, lotul rămâne unul puternic", a spus Koeman.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
Liga
Pique, la un pas de a deveni patronul unei echipe de fotbal! Ce club a fost aproape de a cumpăra
06/05/2022 LA 08:50