Carlo Ancelotti pare să fie de partea lui Diego Simeone în ceea ce privește discuțiile legate de stilul practicat de Atletico Madrid. Manchester City a obținut calificarea în semifinalele UEFA Champions League, după o dublă extrem de complicată în fața madrilenilor.
Stilul defensiv al lui Atletico Madrid a fost criticat de englezi, existând chiar și câteva înțepături din partea lui Guardiola după partida tur. Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, consideră că fiecare este îndreptățit să aibă o opinie, dar nu vede ceva greșit în modul în care Diego Simeone abordează partidele importante.
"Ce înseamnă să joci bine? Toată lumea are propria sa opinie. A mea este să joci bine și cu minge, și fără minge. Dacă ai o fază defensivă bună sau foarte bună nu înseamnă că joci bine, dacă nu te descurci și atunci când ai mingea. La fel și invers.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 9 ORE
Să joci bine înseamnă să faci ambele lucruri: apărare și atac. Acesta este fotbalul pentru mine și nimeni nu îmi poate schimba părerea. Am auzit multe lucruri, dar Atletico a jucat foarte bine din punct de vedere defensiv cu City și apoi a putut să facă mai multe cu mingea. Dar apărarea a fost foarte, foarte bună", a declarat Carlo Ancelotti la conferința de presă premergătoare partidei pe care Real Madrid o va disputa mâine seară contra Sevillei.
Citește și:

Ancelotti nu este deranjat de criticile din ultima vreme

Carlo Ancelotti a fost criticat pentru anumite prestații ale lui Real Madrid din ultima perioadă, dar antrenorul italian se concentrează doar pe ce trebuie să facă pentru ca echipa sa să obțină trofee. Același lucru s-a întâmplat și după partida cu Chelsea de la mijlocul săptămânii, atunci când Real Madrid a tremurat serios pentru calificarea în semifinalele Champions League:
"Avem un obiectiv foarte important și ne concentrăm pe acest lucru. Nu mă interesează dacă am jucat bine sau rău, îmi pasă ca echipa să lupte până la final pentru trofee. Aceasta este realitatea, suntem concentrați pe acest lucru.
Se spune că datorită lui Benzema am marcat atâtea goluri, ceea ce este adevărat, dar nu în totalitate. Realitatea este că vrem să câștigăm și să ne luptăm pentru trofee", a mai spus Ancelotti.
Real Madrid se află pe primul loc în La Liga, cu 72 de puncte, la 12 puncte de Barcelona și Sevilla, ocupantele locurilor 2 și 3. În ceea ce o privește pe Barcelona, echipa lui Xavi are o partidă în plus de disputat.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 11 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 15 ORE