Real Madrid, liderul din La Liga, primește în această seară vizita campioanei din sezonul trecut, Atletico Madrid. La conferința de presă premergătoare partidei din această seară, Carlo Ancelotti, tehnicianul celor de la Real Madrid, a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarului său.
"Nu sunt eu cel care ar trebui să spună ce a reușit Simeone la Atletico. El a adus-o pe Atletico lângă cele mai bune cluburi din Europa. Ce s-a întâmplat cu Simeone este ce își dorește fiecare antrenor, să stai la o echipă pentru o perioadă lungă de timp și să îți lași amprenta acolo.
Este visul oricărui antrenor. Sper ca același lucru să mi se întâmple și mie la Madrid", a declarat Carlo Ancelotti.
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
ACUM 11 ORE

15 întâlniri între Ancelotti și Simeone

Carlo Ancelotti și Diego Simeone s-au întâlnit de 15 ori până acum, în toate competițiile. Tehnicianul italian conduce întâlnirile cu omologul său din Argentina cu scorul de 5-4, în timp ce 6 partide s-au terminat la egalitate.
Un lucru interesant în ceea ce privește întâlnirile dintre cei doi este legat de faptul că Ancelotti nu l-a mai învins pe Simeone în La Liga, victoriile sale venind în alte competiții, printre care și finala Champions League din 2014, atunci când Real Madrid a câștigat "La Decima".
https://i.eurosport.com/2016/09/27/1940065.jpg
În acest moment, Real Madrid se află pe primul loc în La Liga, cu 39 de puncte, la 10 puncte de rivala din oraș, care se află pe poziția a patra.
Întrebat la conferința de presă dacă echipa sa se va afla în controlul luptei pentru titlu în cazul unei victorii, Ancelotti a îndemnat la calm:
"Nu vreau să pun mai multă presiune pe acest meci decât este în acest moment. Am arătat mai bine decât celelalte echipe până în acest moment. Dar campionatul nu se termină astăzi, trebuie să mai jucăm 6 luni. Ne-am descurcat bine până acum, dar suntem concentrați pe viitor, nu pe trecut", a mai spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.
Carlo Ancelotti se află la al doilea mandat la Real Madrid, după ce a mai antrenat echipa de pe Santiago Bernabeu și în perioada 2013-2015, fără să câștige vreun titlu în La Liga.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 16 ORE
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22