Eden Hazard este unul dintre transferurile de la care fanii lui Real Madrid se așteptau, cu siguranță, la mult mai multe lucruri. Belgianul ajuns în 2019 pe Santiago Bernabeu nu a impresionat în capitala Spaniei, aceste nereușind să ajungă la nivelul de la Chelsea, acolo unde era unul dintre cei mai apreciați jucători din Premier League.
Carlo Ancelotti, antrenorul său de la Real Madrid, a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei cu Osasuna despre problema sa.
"Poziția lui Hazard este foarte clară. Poate juca într-un sistem 4-3-3 ca aripă și în sistem 4-4-2 ca al doilea vârf. Singura lui problemă pe care o are în acest moment este că antrenorul preferă pe altcineva. Dacă va munci, va veni și vremea lui", a declarat Carlo Ancelotti.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Ancelotti: "FIFA și UEFA trebuie să găsească o soluție"

Carlo Ancelotti a vorbit în conferința sa de presă și despre programul extrem de încărcat pe care îl au echipele și este de părere că FIFA și UEFA trebuie să găsească o soluție în această privință. Ancelotti nu este primul antrenor care reclamă programul extrem de încărcat, Jurgen Klopp sau Pep Guardiola fiind doar doi dintre antrenorii de top care sunt nemulțumiți de numărul mare de partide pe care îl au de disputat, la un interval scurt de timp.
"Cei cărora le place fotbalul se uită cu pasiune. Așa se întâmplă în cazul meu cu filmele. E adevărat că este foarte mult fotbal și că nu poți urmări toate meciurile, dar îmi place acest lucru din perspectiva unui fan. Ca antrenor nu prea îmi place, această formulă scade nivelul.
Calendarul trebuie schimbat. Nu de mine. FIFA și UEFA trebuie să găsească o soluție pentru că dacă obosesc jucătorii, atunci nu ai meciuri", a mai spus Carlo Ancelotti.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36