Eden Hazard este unul dintre transferurile de la care fanii lui Real Madrid se așteptau, cu siguranță, la mult mai multe lucruri. Belgianul ajuns în 2019 pe Santiago Bernabeu nu a impresionat în capitala Spaniei, aceste nereușind să ajungă la nivelul de la Chelsea, acolo unde era unul dintre cei mai apreciați jucători din Premier League.
Carlo Ancelotti, antrenorul său de la Real Madrid, a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei cu Osasuna despre problema sa.
"Poziția lui Hazard este foarte clară. Poate juca într-un sistem 4-3-3 ca aripă și în sistem 4-4-2 ca al doilea vârf. Singura lui problemă pe care o are în acest moment este că antrenorul preferă pe altcineva. Dacă va munci, va veni și vremea lui", a declarat Carlo Ancelotti.
Liga
Real Madrid a ajuns la 5 victorii consecutive în La Liga! "Galacticii", victorie la limită cu Bilbao
ACUM 6 ORE

Ancelotti: "FIFA și UEFA trebuie să găsească o soluție"

Carlo Ancelotti a vorbit în conferința sa de presă și despre programul extrem de încărcat pe care îl au echipele și este de părere că FIFA și UEFA trebuie să găsească o soluție în această privință. Ancelotti nu este primul antrenor care reclamă programul extrem de încărcat, Jurgen Klopp sau Pep Guardiola fiind doar doi dintre antrenorii de top care sunt nemulțumiți de numărul mare de partide pe care îl au de disputat, la un interval scurt de timp.
"Cei cărora le place fotbalul se uită cu pasiune. Așa se întâmplă în cazul meu cu filmele. E adevărat că este foarte mult fotbal și că nu poți urmări toate meciurile, dar îmi place acest lucru din perspectiva unui fan. Ca antrenor nu prea îmi place, această formulă scade nivelul.
Calendarul trebuie schimbat. Nu de mine. FIFA și UEFA trebuie să găsească o soluție pentru că dacă obosesc jucătorii, atunci nu ai meciuri", a mai spus Carlo Ancelotti.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Liga
Dani Alves, după revenirea la pe Camp Nou: "M-am întors pentru că Barcelona avea nevoie de mine"
ACUM 10 ORE
Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
ACUM 17 ORE