Ancelotti s-a declarat dezamăgit la finalul partidei și a precizat faptul că jucătorii săi se află încă în vacanță, chiar dacă își păstrează prima poziție în La Liga.
Enes Unal a marcat unicul gol al partidei, în minutul 9, iar trupa lui Ancelotti nu a reușit egalarea, în ciuda presiunii puse, însă fără a-și crea mari ocazii de a marca.
Espanyol a fost ultima echipă ce i-a administrat o înfrângere lui Real Madrid, 2-1, pe 3 octombrie 2021. De atunci, trupa lui Ancelotti a înregistrat 15 partide fără înfrângere, dintre care 13 victorii și 2 remize.
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
ACUM 16 MINUTE
De cealaltă parte, Getafe avea o singură înfrângere în ultimele 8 partide, însă gazdele veneau după un eșec usturător în Copa del Rey, 0-5, pe terenul lui Baleares, formație din eșaloanele inferioare.
Citește și:

Ancelotti trage un semnal de alarmă: "Am văzut mai puțină concentrare"

Real Madrid a pierdut pe terenul lui Getafe, iar lupta la titlu ar putea fi relansată în Spania. Sevilla se află la 8 puncte de madrileni, însă are două meciuri în minus, iar distanța s-ar putea micșora foarte mult.
"Jucătorii au fost în vacanță încă o zi. Echipa nu a fost aceeași care a jucat înainte de Crăciun. Am văzut mai puțină concentrare, mai puțin angajament. Nu cred că am meritat să pierdem, dar este o înfrângere care poate reprezenta un semnal de alarmă, trebuie să ne trezim.
Le-am zis jucătorilor că au fost în vacanță astăzi, trebuie să acceptăm această răspundere. Suntem în continuare pe primul loc, dar trebuie să îmbunătățim jocul. După ce am primit gol, jucătorii au fost nervoși, au pierdut multe mingi și dueluri. N-am văzut concentrare, am făcut cadou trei puncte astăzi. Jucătorii care n-au avut o prestație bună? Nu vreau să dau nume... dar pot să spun că Benzema n-a jucat bine.", a precizat tehnicianul lui Real, la finalul meciului.
Pentru Real Madrid, urmează duelul cu Valencia, pe teren propriu, pe 8 ianuarie, în timp ce Getafe merge pe terenul Sevillei.
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM 3 ORE
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 6 ORE