Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, replică savuroasă, după ce Pochettino a declarat că Mbappe va rămâne 100% la PSG

Nicu Savin

Publicat 29/04/2022 la 21:27 GMT+3

Carlo Ancelotti a comentat într-un mod ironic declarația dată de ieri de Mauricio Pochettino, conform căreia Mbappe va rămâne cu siguranță la PSG și din sezonul viitor.

Mauricio Pochettino (PSG) și Carlo Ancelotti (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Carlo Ancelotti este recunoscut ca un antrenor care evită să intre în polemici, iar italianul reușește să se descurce elegant și atunci când este pus în situații complicate. Mauricio Pochettino a afirmat ieri că atât el, cât și Kylian Mbappe vor continua în proporție de 100% la PSG din sezonul viitor, deși presa internațională susține că argentinianul va fi demis, iar atacantul francez va pleca la Real Madrid.
Ancelotti a susținut azi conferința de presă premergătoare meciului de mâine cu Espanyol, în care echipa sa are nevoie de un singur punct pentru a deveni campioana Spaniei. Italianul a fost rugat să comenteze spusele lui Pochettino, iar reacția sa a fost savuroasă.
"Antrenorii nu pot spune tot adevărul la conferințele de presă. Dar noi nu ne gândim la asta, ne gândim să câștigăm mâine (n.r. cu Espanyol) și să câștigăm miercuri (n.r. cu Manchester City)", a spus Ancelotti, citat de Marca.
Citește și:

Carlo Ancelotti, a 2-a replică memorabilă în câteva zile

Reacția lui Ancelotti la declarația lui Pochettino nu este prima care devine virală în ultimele zile. Real Madrid a perfectat deja transferul lui Antonio Rudiger, care va ajunge gratis pe Bernabeu la finalul sezonului, urmând a semna un contract pe 4 ani, pe un salariu substanțial.
Întrebat despre această mutare la finalul partidei cu City din Champions League, tehnicianul italian al Realului a preferat să fie discret, din respect pentru clubul londonez.
"Toni Rudiger? Care Toni? Cine e ăsta?", a replicat Ancelotti, râzând. "E încă jucătorul lui Chelsea...Nu pot vorbi despre acest subiect", a explicat italianul de pe banca formației din capitala Spaniei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo