Carlo Ancelotti este recunoscut ca un antrenor care evită să intre în polemici, iar italianul reușește să se descurce elegant și atunci când este pus în situații complicate. Mauricio Pochettino a afirmat ieri că atât el, cât și Kylian Mbappe vor continua în proporție de 100% la PSG din sezonul viitor, deși presa internațională susține că argentinianul va fi demis, iar atacantul francez va pleca la Real Madrid.
Ancelotti a susținut azi conferința de presă premergătoare meciului de mâine cu Espanyol, în care echipa sa are nevoie de un singur punct pentru a deveni campioana Spaniei. Italianul a fost rugat să comenteze spusele lui Pochettino, iar reacția sa a fost savuroasă.
"Antrenorii nu pot spune tot adevărul la conferințele de presă. Dar noi nu ne gândim la asta, ne gândim să câștigăm mâine (n.r. cu Espanyol) și să câștigăm miercuri (n.r. cu Manchester City)", a spus Ancelotti, citat de Marca.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 4 ORE
Citește și:

Carlo Ancelotti, a 2-a replică memorabilă în câteva zile

Reacția lui Ancelotti la declarația lui Pochettino nu este prima care devine virală în ultimele zile. Real Madrid a perfectat deja transferul lui Antonio Rudiger, care va ajunge gratis pe Bernabeu la finalul sezonului, urmând a semna un contract pe 4 ani, pe un salariu substanțial.
Întrebat despre această mutare la finalul partidei cu City din Champions League, tehnicianul italian al Realului a preferat să fie discret, din respect pentru clubul londonez.
"Toni Rudiger? Care Toni? Cine e ăsta?", a replicat Ancelotti, râzând. "E încă jucătorul lui Chelsea...Nu pot vorbi despre acest subiect", a explicat italianul de pe banca formației din capitala Spaniei.
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46
Liga
Reacția lui Ancelotti, după ce Salah s-a autoproclamat cel mai bun jucător din lume pe postul său
14/05/2022 LA 11:41