Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât de aproape a fost Allegri de a semna cu Real Madrid în 2021! "Totul era pus la punct"

Bianca Dumitru

Publicat 12/01/2022 la 09:28 GMT+2

Real Madrid a fost la un pas de a fi antrenată în acest sezon de Massimiliano Allegri. Agentul antrenorului a dezvăluit ce s-a întâmplat în vara anului trecut, în timpul negocierilor dintre cele două părți.

Massimiliano Allegri durante Lazio-Juventus - Serie A 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Massimiliano Allegri a fost foarte aproape vara trecută de a semna cu Real Madrid. Presa din Italia a vorbit atunci despre faptul că Florentino Perez i-a oferit antrenorului un contract pe două sezoane, cu un salariu anual de 10 milioane de euro, sumă la care s-ar fi adăugat și bonusuri de performanță.
Oficialii de pe Santiago Bernabeu i-ar fi făcut o ofertă greu de refuzat, însă tehnicianul a ales în cele din urmă să se întoarcă la Juventus, echipă pe care a mai pregătit-o în perioada 2014-2019.
Acum, agentul lui Allegri a vorbit despre negocierile cu șefii lui Real Madrid. Giovanni Branchini a dezvăluit că cele două părți ajunseseră în mai 2021 la un acord, fiind nevoie doar ca antrenorul să semneze contractul, însă acesta s-a răzgândit.
"Allegri a fost la un pas de a fi prezentat ca noul antrenor al lui Real Madrid în mai. Totul era pus la punct. Înțelegerea era realizată. Mai era nevoie doar ca el să-și pună semnătura pe contract. Apoi a ales să revină la Juventus", a declarat Branchini pentru Sky Sports.
Real Madrid l-a adus apoi în locul lui Zinedine Zidane pe Carlo Ancelotti, care a semnat un contract valabil până în 2024. Presa din Spania a scris toamna trecută, însă, că 'galacticii' s-ar putea despărți la finalul acestui sezon de tehnicianul italian, aceasta fiind una dintre condițiile puse de Mbappe pentru a se transfera pe Bernabeu.
Citește și:

Schimbarea antrenorului, condiția pusă de Mbappe pentru a semna cu Real Madrid

Presa din Spania a anunțat în octombrie 2021 că Mbappe nu va accepta transferul la Real Madrid în orice condiții. Francezul ar avea o cerință importantă înainte de a semna cu echipa lui Florentino Perez. Conform jurnaliștilor de la publicația El Nacional, atacantul își dorește să joace pentru Real Madrid, dar nu are încredere în actualul staff al 'galacticilor'.
Astfel, starul celor de la PSG le-ar fi cerut șefilor de pe Santiago Bernabeu să îl înlocuiască pe Carlo Ancelotti cu un antrenor de top, care să fie capabil să formeze o echipă puternică, un grup capabil să se lupte pentru trofee. Surse din anturajul fotbalistului s-au arătat neîncrezătoare în capacitatea lui Ancelotti de a-i duce pe cei de la Real Madrid în fruntea celor mai importante competiții.
Unul dintre preferații lui Kylian Mbappe pentru banca tehnică a 'galacticilor' este Joachim Low. Fostul selecționer al Germaniei ar fi și favoritul lui Florentino Perez pentru a-l înlocui pe Carlo Ancelotti dacă rezultatele echipei nu se vor îmbunătăți.
Președintele grupării blanco consideră că Low ar fi capabil să-și contureze un proiect pe termen lung, în care să fie implicați și Mbappe și Haaland, fotbaliști pentru transferurile cărora madrilenii ar putea insista în vara acestui an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo