Barcelona a dat lovitura în acest an cu 3 fotbaliști din Premier League. Ferran Torres, transferat de la Manchester City este golgheterul din 2022 al catalanilor. Aubameyang și Adama Traore, veniți sub formă de împrumut de la Arsenal, respectiv Wolves au livrat evoluții excelente. Xavi vrea să continue pe același drum și cotidianul Sport scrie că există deja un acord cu Raphinha. Starul lui Leeds a demonstrat în Anglia că este un jucător fantastic și a reușit să ajungă și la națională Braziliei.
Barcelona vrea să facă acest transfer pe modelul Luis Suarez sau Coutinho. Asta înseamnă că jucătorul a fost deja convins să semneze cu Barcelona și acum va merge împreună cu impresarul său, fostul jucător Deco, la clubul de pe Elland Road pentru a forța mutarea.

Premier League | Leeds - Leicester 1-1. Raphinha și Barnes au marcat goluri frumoase

Liga
Barcelona, aproape de a semna un contract de 200 de milioane de euro! Ce lovitură vor da catalanii
13/05/2022 LA 14:25

Raphinha, creația lui Bielsa

Raphinha a fost adus de Leeds din Franța, de la Rennes cu 20 de milioane de euro, la insistențele lui Marcelo Bielsa. Fostul manager argentinian a avut răbdare și încredere în forțele sale. După o perioadă de adaptare brazilianul a început să arate ce poate. Raphinha are 25 de ani și pentru că are contract până în 2024 Leeds vrea să încaseze, în vară, 60 de milioane.
Jurnaliștii catalani știu că prima propunere de 35 de milioane nici nu a fost băgată în seamă de șefii lui Leeds. Acum, Barcelona vrea s[-l introducă în această afacere și pe fundașul Oscar Mingueza.
Citiți și:
Barcelona lucrează foarte mult pentru a aduce mai mulți fotbaliști în perioada urm[toare. Pe listă sunt fundașii lui Chelsea, Azpilicueta și Christensen, mijlocașul lui Milan Kessie, dar și fundașul dreapta de la Ajax Mazraoui. Toți acești 4 fotbaliști foarte buni vin pe Camp Nou din postura de liber de contract.
Raphinha este văzut ca o variantă excelentă pentru înlocuirea lui Dembele. Francezul rămâne liber de contract în vară și va semna, cel mai probabil cu PSG.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Liga
Xavi vrea la Barcelona un fost jucător de la Real Madrid! Cine e fundașul care i-a atras atenția
11/05/2022 LA 16:40