Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Catalanii au tras concluzia după Barca – Real Madrid 1-2: "Un Classic disperat"

Andrei Nicolae

Actualizat 24/10/2021 la 20:00 GMT+3

Barcelona a confirmat încă o dată că este departe de toate obiectivele în acest sezon. Los Blancos au câștigat 3 puncte mari, dar nici ei nu au impresionat.

Barcelona-Real Madrid

Credit imagine: EFE

Vremea bătăliilor celebre Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo în Barcelona – Real Madrid sunt tot mai îndepărtate. Meciul celor două rivale din La Liga, programat în cadrul etapei a 10-a, a fost fără sare și piper. Cel puțin cam acestea sunt primele concluzii pe care le trag catalanii după partida de pe Nou Camp, câștigat de Real Madrid cu scorul de 2-1.
"Barça se predă împotriva lui Real Madrid într-un Classic disperat", a titrat El Nacional. Los Blancos au deschis scorul în minutul 32 prin David Alaba, iar de aici au avut controlul jocului, chiar dacă Barcelona a insistat în atac. Lucas Vasquez a dus scorul la 2-0 în prelungiri. Aguero a redus din diferență la scurt timp.

Catalanii au tras concluzia după Barca – Real Madrid 1-2

"Un Classic este un Classic, dar sfârşitul acestei luni octombrie a fost diferit. Din cauza lipsei de intensitate, din cauza tensiunii reduse si a rezultatului. Dezamăgitor de la început până la sfârșit. Un gol al lui David Alaba și un altul al lui Lucas Vázquez în ultimele minute au decis un duel lipsit de ritm și fotbal (1-2), care s-a încheiat în disperare cu golul final al lui Kun Agüero", a mai spus sursa citată.
Barcelona a disputat primul derby cu Real Madrid după plecarea lui Lionel Messi. "Toți știm că acest Barca nu este acel Barca. Ce este Real Madrid? Nu este acel Real Madrid", a evidențiat ziarul catalan.
Cu sau fără spectacol, dacă a strălucit ori ba, Real Madrid a obținut a patra victorie consecutivă împotriva rivalei și s-a desprins la 5 puncte de Barcelona după 10 etape.
Distribuțiile celor două formații:
Barcelona: Ter Stegen; Mingueza (Coutinho 65), Pique, Garcia, Alba; Busquets, Gavi, De Jong (Roberto 77); Dest, Fati (Aguero 73), Depay.
Real Madrid: Courtois; Vazquez, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo (Valverde 72), Benzema, Vinicius Jr.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo