Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce i-a transmis Laporta lui Koeman înaintea partidei de la Cadiz: "Aceste situații se depășesc prin rezultate"

Bianca Dumitru

Publicat 23/09/2021 la 17:11 GMT+3

Prezența lui Ronald Koeman pe banca tehnică a Barcelonei este din ce în ce mai incertă. Catalanii au un început slab de sezon, iar Joan Laporta a transmis un avertisment pentru antrenorul olandez înaintea partidei cu Cadiz, punctând că răbdarea sa este limitată.

Joan Laporta, Ronald Koeman

Credit imagine: Eurosport

Barcelona are un început slab de sezon, iar rezultatele proaste au dus la înmulțirea zvonurilor potrivit cărora Ronald Koeman ar urma să fie demis de la echipă. Presa iberică a avansat mai multe nume care l-ar putea înlocui pe olandez în perioada următoare, între timp pe lista catalanilor rămânând doar Roberto Martinez.
Înaintea duelului cu cei de la Cadiz, președintele Barcelonei a vorbit despre situația de la echipă. Joan Laporta a declarat că, deși acum este alături de Ronald Koeman, dacă va fi nevoit să ia o decizie drastică, o va lua.
"Noi suntem responsabili să conducem clubul, avem mai multe informații când vine vorba de luarea deciziilor și trebuie să ponderăm totul mai mult. Pentru noi nu este o problemă să luăm decizii de orice fel, și dacă trebuie să le luăm într-un moment determinat, le vom lua, de tip economic, sportiv sau social.
Suntem alături de antrenor, este tehnicianul primei echipe a Barcelonei și ceea ce vrem este ca lucrurile să iasă bine. Antrenorii, nu doar Koeman, sunt extrem de condiționați de rezultate și, în cazul Barcelonei, de joc. Însă Koeman este antrenorul nostru și astăzi suntem alături de el", a spus Laporta pentru El Chiringuito.

"Aceste situații se depășesc prin rezultate!"

Joan Laporta a comentat și ultima conferință de presă susținută de Ronald Koeman, în care antrenorul s-a prezentat în fața jurnaliștilor și a citit un comunicat timp de 3 minute, după care a refuzat să răspundă vreunei întrebări și a plecat. Președintele catalanilor a spus că echipa trebuie să depășească această situație dificilă, singurul mod în care acest lucru este posibil fiind prin victorii.
"Ne aflăm într-un moment dificil și cred că trebuie să fim liniștiți și să așteptăm un rezultat bun cu Cadiz, pentru că asta ne interesează, aceste situații se depășesc prin rezultate. Vom merge înainte și vom lupta", a menționat Laporta.
Meciul dintre Cadiz și Barcelona este programat în această seară, de la ora 23:00.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo