Barcelona are un început slab de sezon, iar rezultatele proaste au dus la înmulțirea zvonurilor potrivit cărora Ronald Koeman ar urma să fie demis de la echipă. Presa iberică a avansat mai multe nume care l-ar putea înlocui pe olandez în perioada următoare, între timp pe lista catalanilor rămânând doar Roberto Martinez.
Înaintea duelului cu cei de la Cadiz, președintele Barcelonei a vorbit despre situația de la echipă. Joan Laporta a declarat că, deși acum este alături de Ronald Koeman, dacă va fi nevoit să ia o decizie drastică, o va lua.
"Noi suntem responsabili să conducem clubul, avem mai multe informații când vine vorba de luarea deciziilor și trebuie să ponderăm totul mai mult. Pentru noi nu este o problemă să luăm decizii de orice fel, și dacă trebuie să le luăm într-un moment determinat, le vom lua, de tip economic, sportiv sau social.
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Barcelona vrea primele puncte ale sezonului! Programul zilei
ACUM 4 ORE
Suntem alături de antrenor, este tehnicianul primei echipe a Barcelonei și ceea ce vrem este ca lucrurile să iasă bine. Antrenorii, nu doar Koeman, sunt extrem de condiționați de rezultate și, în cazul Barcelonei, de joc. Însă Koeman este antrenorul nostru și astăzi suntem alături de el", a spus Laporta pentru El Chiringuito.

"Aceste situații se depășesc prin rezultate!"

Joan Laporta a comentat și ultima conferință de presă susținută de Ronald Koeman, în care antrenorul s-a prezentat în fața jurnaliștilor și a citit un comunicat timp de 3 minute, după care a refuzat să răspundă vreunei întrebări și a plecat. Președintele catalanilor a spus că echipa trebuie să depășească această situație dificilă, singurul mod în care acest lucru este posibil fiind prin victorii.
"Ne aflăm într-un moment dificil și cred că trebuie să fim liniștiți și să așteptăm un rezultat bun cu Cadiz, pentru că asta ne interesează, aceste situații se depășesc prin rezultate. Vom merge înainte și vom lupta", a menționat Laporta.
Meciul dintre Cadiz și Barcelona este programat în această seară, de la ora 23:00.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Liga Campionilor UEFA
Barcelona nu bagă în seamă Champions League! Anunțul lui Koeman: "Nu ni se poate cere asta!"
IERI LA 13:03
Premier League
Un star al lui City, hotărât să plece de pe Etihad! Guardiola e vehement: îl lasă să plece doar aici
IERI LA 09:31