Dani Alves se va întoarce de săptămâna viitoare la Barcelona, fotbalistul care a câștigat titlul olimpic în acest an dându-și recent acordul de a reveni pe Camp Nou, unde a mai jucat în perioada 2008-2016. Brazilianul se va alătura antrenamentelor grupării blaugrana în următoarele zile, dar nu va putea juca până în ianuarie 2022.
Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că Dani Alves va semna cu Barcelona până la finalul actualei stagiuni, dar va avea inclusă o clauză de prelungire a contractului până în vara anului 2023. La 38 de ani, fundașul era liber de când contractul cu Sao Paulo a fost reziliat în luna septembrie.
După revenirea pe Camp Nou, brazilianul va putea purta numărul 8, care este liber după plecarea lui Pjanic de la Barcelona, asta dacă nu-și va dori neapărat un anumit număr, alte variante urmând a rămâne libere după perioada de mercato din iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 18 ORE
În celelalte sezoane petrecute în tricoul blaugrana, Dani Alves a purtat alte 4 numere: 20, 2, 22 și 6. Toate acestea sunt în prezent ocupate, aparținându-le lui Sergi Roberto, Dest, Mingueza și Riqui Puig.

DANI ALVES, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU BARCELONA

După ce a bătut palma cu oficialii Barcelonei, Dani Alves, care ar putea debuta pe 2 ianuarie, în deplasarea cu Real Mallorca, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.
"Sunt aproape 5 ani de când lupt ca un nebun pentru acest moment. Nu știam că va dura atât, nu știam că va fi atât de greu, dar știam în adâncul sufletului meu că ziua asta va veni. Mă întorc în casa din care n-am plecat niciodată și, cum am spus înainte să plec: eu sunt unul dintre voi.
Nu știu cât va dura acest vis, dar mă voi bucura de fiecare clipă! Ne vedem curând acolo unde îmi place cel mai mult, cu aceeași entuziasm ca prima dată și cu aceeași dorință de a ajuta la reconstrucția celui mai bun club din lume! Mă întorc la mine acasă!", a scris Dani Alves, pe contul său de Instagram.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
IERI LA 12:33
Cupa Mondială FIFA
Brazilia și Elveția, ultimele echipe calificate în optimile Cupei Mondiale! Tabloul complet
02/12/2022 LA 20:59