Fără Kylian Mbappe, Madridul trebuie să-și regândească proiectul sportiv, spune publicația spanolă AS. În ciuda dezamăgirii după ce l-a ratat pe atacantul francez, Real preferă să privească jumătatea plină a paharului. Faptul că Mbappe nu mai ajunge, favorizează ideea de a-i transforma pe Vinicius și Rodrygo în vedete mondiale mai devreme.
Madrid merge pe Planul B acasă, dar gruparea studiază și dacă revine sau nu pe piață în căutarea unui alt nume mare. Câteva opțiuni sunt foarte atractive. De la Mane și Salah, jucătorii de la Liverpool care și încheie contractele în 2022, până la Darwin Nunez, Robert Lewandowski și Rafael Leao sunt variante pe care Los Blancos le iau în calcul.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
IERI LA 13:43

Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland

Sadio Mane și Mohamed Salah au în prezent o situație contractuală benefică pentru a negocia un transfer. Atât senegalezul, cât și egipteanul își încheie contractul în 2023. Mane a fost informat, potrivit mass-media engleze, că trebuie să aștepte până la sfârșitul sezonului pentru a începe discuțiile finale. Salah, în schimb, ar avea prelungirea până în 2027 mult mai aproape. Există două elemente care complică o posibilă încercare de albilor de a-i transfera, după cum mai notează sursa citată. Jucătorii au 30 de ani, deci nu pot fi oameni pe care să te bazezi un deceniu pe Bernabeu. A doua problemă este faptul că Liverpool nu este dispusă acum să vândă.
Lewandowski este înnebunit să părăsească Bayern și, deși cochetează cu Barcelona, ​​Madridul este visul lui din 2019, după cum relatează AS. Polonezul este încă letal, chiar dacă va împlini 34 de ani în august. El a marcat 40 de goluri sau mai mult în ultimele șase sezoane.
Darwin Nunez este unul dintre cei mai căutați atacanți pe piață, după ce a devenit clar că Haaland va merge la Man City. A făcut un salt considerabil la Benfica în acest sezon, cu 34 de goluri. Este un fotbalist plăcut în sferele decizionale ale lui Real Madrid.
Rafael Leao este un jucător de viitor (22 ani). El a avut o contribuție importantă la titlul lui Milan și este așteptat să iasă în evidență la Cupa Mondială. La Gazzetta dello Sport a relatat săptămâna aceasta că atât PSG, cât și Manchester United au început să evalueze situația fotbalistului, Milan fiind dispus să-i dea drumul în schimbul sumei de 100 de milioane de euro. PSG a ieșit din cursă, după ce a prelungit cu Mbappe. Madridul are avantajul că agentul lui Leao este Jorge Mendes, strâns legat de club în trecut cu alți portughezi pe care i-a reprezentat (Cristiano Ronaldo, Mourinho, Pepe).
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17