Kylian Mbappe este protagonistul mai multor zvonuri referitoare la viitorul său. În această săptămână, francezul a spus că își dorește să plece până la finalul perioadei de mercato de pe Parc des Princes, ulterior hotărându-se să își ducă înțelegerea la bun sfârșit, ceea ce ar însemna că despărțirea de PSG se va face vara viitoare, din postura de jucător liber de contract.
Cu toate astea, Real Madrid speră că va obține transferul francezului în această vară. Dacă acest lucru se va întâmpla, Carlo Ancelotti va fi pus într-o situație dificilă. Avându-i în linia ofensivă pe Benzema și Mbappe, antrenorul 'galacticilor' va avea de ales între alți 5 jucători pentru al treilea loc din atacul echipei.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 20 ORE

5 jucători pe un singur loc

Unul dintre cei 5 este Eden Hazard, care joacă cel mai bine pe partea stângă, la fel ca starul lui PSG. Zidane a încercat să-l folosească în centrul atacului, însă aceasta nu s-a dovedit a fi o idee bună. Belgianul ar putea fi mutat pe dreapta, dar contribuția lui va fi diminuată, așa cum se întâmplă cu Vinicius atunci când este mutat de pe partea dreaptă.
Alți jucători care se vor lupta pentru un loc în echipa de start sunt Marco Asensio, Gareth Bale și Rodrygo, acesta din urmă având șanse mari de a se despărți de Real după sosirea lui Mbappe care ar aglomera departamentul ofensiv al madrilenilor.
Un alt fotbalist care ar putea intra în această ecuație este Lucas Vazquez, atacant de meserie, care a fost folosit însă multă vreme în apărare, ceea ce s-ar putea întâmpla și în continuare.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
18/01/2022 LA 05:17