Majoritatea jucătorilor de la Barcelona și-au ales numerele pentru sezonul 2021/22. Doar două numere au mai rămas de atribuit, 10 și 25, fostul număr al lui Lionel Messi fiind greu de preluat. Jucătorii de pe Camp Nou sunt greu de convins să îmbrace tricoul în care argentinianul a scris istorie.
Cei de la Mundo Deportivo au anunțat zilele trecute că oficialii clubului blaugrana i-au propus lui Philippe Coutinho să preia numărul 10, însă jurnaliștii catalani consideră că acest lucru este imposibil. Brazilianul ar putea pleca în această vară de la Barcelona, însă chiar dacă va rămâne șefii îi vor acorda un alt număr.

Ce numere și-au ales noii jucători ai Barcelonei

Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 26 MINUTE
Alte variante ale catalanilor pentru a îmbrăca tricoul cu numărul 10 sunt Antoine Griezmann și Ousmane Dembele, însă niciunul dintre jucători nu este încântat de idee. Gerard Pique ar fi sugerat ca noul decar al Barcelonei să fie Sergio Aguero, însă fotbalistul argentinian și-a ales deja numărul 19.
Potrivit jurnalistei Maria Garrido, și ceilalți jucători care au ajuns în această vară pe Camp Nou au stabilit cMemphis Depay va avea numărul 9, Emerson Royal va juca în tricoul cu numărul 22, iar Eric Garcia va purta numărul 24.
Astfel, conform publicației catalane Sport, clubul tratează această problemă cu precauție, fiind conștient de presiunea pe care ar exercita-o purtarea numărului 10. Cu excepția cazului în care oficialii Barcelonei decid să retragă tricoul cu numărul 10, ceea ce este foarte puțin probabil, acesta i-ar putea fi acordat unui jucător tânăr, crescut de academie, care ar putea să-i calce pe urme lui Messi.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203580.png

Messi va avea numărul 30 la PSG

După transferul la PSG, Lionel Messi a oferit un interviu în care a explicat de ce a ales să poarte numărul 30.
"Tricoul cu numărul 30 a fost primul în care am evoluat în primii mei ani la Barcelona. După atâta timp, și cu această schimbare majoră, simt că o iau de la început din nou, așa că este potrivit să o fac cu tricoul cu numărul 30", a declarat argentinianul pentru beIN Sports.
Debutul argentinianului este așteptat să aibă loc la finalul acestei luni, în ultima etapă dinainte de pauza competițională cauzată de meciurile din calificările Cupei Mondiale din Qatar.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Reacția dură a celor de la PSG după ce L'Equipe a dezvăluit cifrele din contractul lui Messi
ACUM 20 ORE