Xavi Hernandez s-a despărțit de Al-Sadd, potrivit clubului din Qatar, în cursul zilei de astăzi. Astfel, fanii Barcelonei așteaptă acum anunțul oficial al echipei de pe Camp Nou în ceea ce privește numirea fostului mare mijlocaș al echipei în funcția de antrenor principal.
Potrivit sport.es, Xavi are trei condiții pe care oficialii catalani trebuie să le îndeplinească înainte ca acesta să semneze contractul cu echipa la care a scris istorie ca fotbalist. Publicația din Spania scrie că Xavi dorește să îl înlocuiască cu orice preț pe Ousmane Dembele, jucătorul care s-a accidentat în această săptămână după doar 25 de minute de la revenirea pe teren.
Ținta numărul 1 a lui Xavi este Raheem Sterling, fotbalistul de 26 de ani al lui Manchester City. Sterling nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale și nici relația sa cu Pep Guardiola nu este cea mai bună în acest moment. Astfel, Xavi consideră că englezul este jucătorul de care Barcelona are nevoie, făcând din aducerea lui o prioritate în acest moment la clubul catalan.
Liga
Xavi i-a "decis" viitorul francezului Ousmane Dembele, aflat la final de contract cu FC Barcelona
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2021/10/29/3245099.jpg

Restructurarea departamentului medical și asistenții săi, celelalte două cereri ale lui Xavi

Înlocuirea lui Dembele cu Sterling nu este singura condiție pusă de Xavi conducerii catalane în acest moment. Potrivit aceleiași surse, fostul mijlocaș își dorește o restructurare a departamentului medical al echipei, considerând acest aspect a fi esențial. Astfel, Ricard Pruna, cel care a părăsit echipa în septembrie 2020, după aproape 25 de ani petrecuți la Barcelona, ar urma să se întoarcă la cererea lui Xavi.
Nu în ultimul rând, Xavi va veni pe Camp Nou cu tot staff-ul cu care a lucrat la Al-Sadd. Potrivit sport.es, nu mai puțin de 7 oameni va avea fostul mijlocaș în staff. Primii doi sunt secunzii, Oscar Hernandez (fratele lui Xavi) și Sergio Alegre, Ivan Torres (preparator fizic), Carlos Nogueira (fizioterapeut) și scouterii David Prats, Toni Lobo și Sergio Garcia.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Liga
Ancelotti a oferit o reacție sugestivă privind posibilul transfer al lui Mbappe la Real Madrid
ACUM 15 ORE
Liga
Reacția lui Xavi după ce Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară! "Lupta nu e corectă"
ACUM 15 ORE