Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cele 3 condiții puse de Xavi înainte să "dea cu pixul" la Barcelona! Fostul mijlocaș vrea cu orice preț un jucător

Alex Masgras

Actualizat 05/11/2021 la 16:00 GMT+2

Xavi Hernandez s-a despărțit de Al-Sadd, iar acum toți fanii Barcelonei așteaptă marele anunț cu oficializarea numirii fostului mijlocaș pe Camp Nou în postura de antrenor principal.

Xavi

Credit imagine: Eurosport

Xavi Hernandez s-a despărțit de Al-Sadd, potrivit clubului din Qatar, în cursul zilei de astăzi. Astfel, fanii Barcelonei așteaptă acum anunțul oficial al echipei de pe Camp Nou în ceea ce privește numirea fostului mare mijlocaș al echipei în funcția de antrenor principal.
Potrivit sport.es, Xavi are trei condiții pe care oficialii catalani trebuie să le îndeplinească înainte ca acesta să semneze contractul cu echipa la care a scris istorie ca fotbalist. Publicația din Spania scrie că Xavi dorește să îl înlocuiască cu orice preț pe Ousmane Dembele, jucătorul care s-a accidentat în această săptămână după doar 25 de minute de la revenirea pe teren.
Ținta numărul 1 a lui Xavi este Raheem Sterling, fotbalistul de 26 de ani al lui Manchester City. Sterling nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale și nici relația sa cu Pep Guardiola nu este cea mai bună în acest moment. Astfel, Xavi consideră că englezul este jucătorul de care Barcelona are nevoie, făcând din aducerea lui o prioritate în acest moment la clubul catalan.
Raheem Sterling of Manchester City reacts prior to the UEFA Champions League group A match between Manchester City and RB Leipzig at Etihad Stadium on September 15, 2021 in Manchester, England

Restructurarea departamentului medical și asistenții săi, celelalte două cereri ale lui Xavi

Înlocuirea lui Dembele cu Sterling nu este singura condiție pusă de Xavi conducerii catalane în acest moment. Potrivit aceleiași surse, fostul mijlocaș își dorește o restructurare a departamentului medical al echipei, considerând acest aspect a fi esențial. Astfel, Ricard Pruna, cel care a părăsit echipa în septembrie 2020, după aproape 25 de ani petrecuți la Barcelona, ar urma să se întoarcă la cererea lui Xavi.
Nu în ultimul rând, Xavi va veni pe Camp Nou cu tot staff-ul cu care a lucrat la Al-Sadd. Potrivit sport.es, nu mai puțin de 7 oameni va avea fostul mijlocaș în staff. Primii doi sunt secunzii, Oscar Hernandez (fratele lui Xavi) și Sergio Alegre, Ivan Torres (preparator fizic), Carlos Nogueira (fizioterapeut) și scouterii David Prats, Toni Lobo și Sergio Garcia.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo