Barcelona este într-o perioadă de coșmar. Chiar și după o repriză de vis cu 3-0 pe terenul lui Celta Vigo, catalanii au cedat incredibil un punct și au pierdut unul dintre cei mai promițători jucători. Ansu Fati a deschis scorul în minutul 5 al meciului de la Vigo și a contribuit decisiv la repriza excelentă a Barcelonei. Puștiul care a preluat tricoul cu numărul 10 de la Messi s-a accidentat, iar noul antrenor Xavi, dar și fanii catalani se tem de ce e mai rău. Verdictul medicilor a fost leziune musculară la bicepsul femural, iar perioada de recuperare se va stabili după o nouă investigație în următoarele ore. Cea ma scurtă perioadă de recuperare este de 2 săptămâni, dar în funcție de gravitate această poate ajunge la 3 luni!
Ansu Fati s-a ciocnit cu un adversar în minutul 39 al meciului de pe Balaidos și a mai rezistat pe teren doar până la pauză. Fără puștiul de 19 ani pe teren, Barcelona s-a prăbușit în repriza secundă. Celta Vigo a marcat și ea de trei ori și a obținut un punct.
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2021/11/06/3249825.jpg

Barcelona, mai mult decât un spital

În primele 2 luni și jumătate ale actualului sezon, Barcelona a avut nu mai pușin de 15 fotbalilti accidentați. Araujo, Mingueza, Piqué, Alba, Balde, Dest, Nico, Frenkie de Jong, Pedri, Sergi Roberto, Ansu Fati, Dembélé, Kun, Braithwaite și Eric Garcia au avut diverse probleme, iar presa din Catalunya dă vina pe felu în care Ronald Koeman a pregătit echipa. Dintre aceștia, 12 fotbaliști au suferit leziuni musculare!
O situație aparte este cea a lui Sergio Aguero, care are probleme cardiace.
Nu mai puțin de 8 fotbaliști care ar putea fi titulari sub conducerea lui Xavi nu au făcut deplasarea la Vigo. Pique, Pedri, Dembele sau Dest se vor întoarce la antrenamente în perioada următoare.
După 3-3 pe terenul Celtei, Barcelona este pe locul 9 în La Liga, dar ar putea fi depășită și de Valencia care joacă astăzi împotriva campionilor de la Atletico Madrid.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Liga
Xavi vrea să transfere la Barcelona de la fosta sa echipă! Pe cine își dorește pe Camp Nou
22/11/2021 LA 09:46
Premier League
Un jucător vrea să plece de la United din cauza lui Ronaldo! Barcelona e pe urmele lui
21/11/2021 LA 11:47