Plecarea lui Lionel Messi din această vară a reprezentat o lovitură grea pentru Barcelona din mai multe puncte de vedere. Odată cu despărțirea de argentinian, Barcelona și-a pierdut și jucătorul ale cărui tricouri erau cele mai căutate de către fanii catalani din întreaga lume.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
Potrivit jurnalistului Gerard Romero, cele mai vândute tricouri din acest an ale Barcelonei sunt cele cu numele lui Memphis Depay, jucătorul ajuns în această vară pe Camp Nou. Acest lucru poate părea surprinzător, ținând cont că este vorba despre un jucător nou. Cu toate acestea, Memphis a avut parte de un start decent de sezon, raportat la rezultatele echipei sale, cu două goluri în cele patru partide disputate de Barcelona în La Liga în acest sezon.
Potrivit aceluiași jurnalist, tricourile lui Frenkie de Jong și Ansu Fati sunt cele mai bine vândute după cele ale olandezului din atacul Barcelonei.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png

Tricourile lui Messi, returnate de Barcelona către fani

Lionel Messi a părăsit Barcelona în această vară, după ce echipa catalană nu a putut să îi înregistreze noul contract al jucătorului argentinian. Ajuns în cele din urmă pe Parc des Princes, la Paris Saint-Germain, Lionel Messi a aflat abia în luna august că nu mai poate continua pe Camp Nou.
Astfel, noile tricouri ale Barcelonei au fost scoase la vânzare încă de pe 16 iunie, cu două luni înainte de anunțul despărțirii. Convinși că argentinianul va continua pe Camp Nou, Barcelona a pregătit tricouri și cu numele lui Messi, tricouri care se vindeau cel mai bine. Potrivit celor de la Marca, 8 din 10 tricouri vândute de către Barcelona erau cele ale lui Messi, câștigurile catalanilor în urma acestor tricouri fiind între 20 și 30 de milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36