Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine sunt favoriții caselor de pariuri pentru a-i lua locul lui Koeman la Barcelona! Pe ce loc e Mourinho

Bianca Dumitru

Publicat 05/10/2021 la 17:01 GMT+3

Barcelona are un start dezastruos de sezon, iar antrenorul Ronald Koeman este aproape de a despărți de echipă. Casele de pariuri au publicat astăzi cotele antrenorilor care ar putea ajunge pe banca tehnică a catalanilor, favorit fiind Xavi, în timp ce Jose Mourinho are cele mai puține șanse de a semna cu clubul blaugrana.

Ronald Koeman (FC Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Ronald Koeman are zilele numărate la Barcelona din cauza rezultatelor slabe pe care le-a avut echipa în startul sezonului 2021/22.
Printre numele vehiculate în presa din Spania de înlocuitori ai olandezului, se numără Xavi, Erik Ten Haag, Roberto Martinez și Andrea Pirlo. Casele de pariuri au publicat astăzi cotele antrenorilor care ar putea ajunge pe Camp Nou.
Favoritul celor de la Betfair este Xavi, cu o cotă de 2, urmat de Roberto Martinez, cotat cu 3, și de Erik Ten Haag, care are o cotă de 6.
Antrenorul cu cele mai puține șanse de a-i lua locul lui Koeman pe banca tehnică a Barcelonei este Jose Mourinho, care are o cotă de 100. Șanse foarte mici au și Jurgen Klopp, cotat cu 50, și Julian Nagelsmann, care are cota 66.
Top 10 antrenori care ar putea să ajungă la Barcelona

Laporta, "acord de principiu" cu antrenorul recomandat de Guardiola

Ronald Koeman este dificil de demis de la Barcelona, asta pentru că clubul catalan ar trebui să-i plătească olandezului 12 milioane de euro, ca parte a unei clauze din contract. Barcelona părea dispusă să plătească acest preț, însă se pare totuși că stabilitatea financiară este departe de a fi restabilită pe Camp Nou, iar Joan Laporta nu-și permite pur și simplu să-l demită deocamdată pe Koeman.
Catalunya Radio anunță că Laporta e dispus să aibă răbdare în continuare cu Koeman, însă nu pentru mult timp, asta pentru că președintele clubului ar fi ajuns deja la un "acord de principiu" cu antrenorul pe care Pep Guardiola l-a recomandat pe banca Barcelonei: Ten Hag.
Mai exact, Laporta ar urma să-l țină pe bancă pe Koeman până în iunie, iar apoi să-l instaleze de urgență pe Erik Ten Hag. Antrenorul lui Ajax este recomandarea pe care Pep Guardiola i-a făcut-o lui Laporta și se pare că odată terminat sezonul, această mutare are toate șansele să se producă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo