Thibaut Courtois consideră că înfrângerea usturătoarea din El Clasico în fața Barcelonei cu 0-4 a fost doar o întâmplare. Portarul belgian al lui Real Madrid a vorbit despre partida de pe Santiago Bernabeu la câteva săptămâni după ce madrilenii au încasat 4 goluri și a pus totul pe seama unei seri nefaste.
"A fost o seară foarte proastă, dar ne-am revenit rapid, deoarece nu trebuie să te gândești prea mult la înfrângeri. Sunt dezamăgit, bineînțeles, dar e clar că există viață după o înfrângere. Dacă te uiți la rezultatele și prestațiile noastre, îți poți da seama că a fost o întâmplare", a declarat Courtois pentru El Capitan.
Real Madrid se află pe primul loc în La Liga și s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League. La mijlocul săptămânii, echipa lui Carlo Ancelotti a avut emoții pe teren propriu cu Chelsea, după ce a fost condusă cu 3-0.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM 13 ORE
În cele din urmă, după 120 de minute, Real Madrid a obținut calificarea și o va întâlni pe Manchester City pentru un loc în ultimul act de la Paris.
Citește și:

Courtois se gândește și la Cupa Mondială din Qatar

Chiar dacă mai sunt 7 luni până la startul Cupei Mondiale din Qatar, Thibaut Courtois este cu gândul și la turneul final, acolo unde Belgia își propune să se lupte pentru trofeu. Portarul de 29 de ani crede că turneul din Qatar poate fi ultima șansă reală a generației de excepție a Belgiei cu șanse reale de câștig:
"Obiectivul nostru este să ne luptăm pentru trofeu. Știm că avem o echipă bună, dar vorbim despre Cupa Mondială, acolo unde merge cei mai buni dintre cei mai buni. Sunt multe echipe cu același obiectiv. Dar orice s-ar întâmpla, este adevărat, Belgia are una dintre cel mai bune echipe din istoria sa", a mai spus Courtois.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
ACUM 16 ORE
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
ACUM 18 ORE