Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a fost întâmpinat Gareth Bale la primul său meci pe Bernabeu din ultimii 2 ani

Andrei Nicolae

Publicat 10/04/2022 la 15:30 GMT+3

Publicul madrilen l-a taxat pe jucătorul galez cu fluierături în momentul în care a intrat sâmbătă seara în partida Real Madrid – Getafe.

Gareth Bale l-a înlocuit pe Karim Benzema în timpul partidei dintre Real Madrid și Getafe

Credit imagine: Getty Images

Gareth Bale a disputat primul meci pentru Real Madrid pe Bernabeu din ultimii 2 ani, sâmbătă seara, în partida contra Getafe din La Liga, câștigată de Los Blancos cu 2-0. Galezul a fost întâmpinat cu fluierături, dar Carlo Ancelotti crede că furia fanilor este "de înțeles".
Din cauza pandemiei de coronavirus, a reconstrucției stadionului și a accidentărilor, Bale a jucat ultima oară pe Bernabeu în februarie 2020, în optimile de finală ale Ligii Campionilor contra lui Manchester City. Sâmbătă seara, el a intrat în ultima parte a jocului, înlocuindu-l pe Karim Benzema.
Gareth Bale nu a părut a fi tulburat de reacția publicului, deoarece a fost tot timpul un zâmbet, în timpul acestei partide, care a adus-o pe Real Madrid și mai aproape de titlu în La Liga.

Gareth Bale se desparte de Real Madrid în vară

Deși Ancelotti a aprobat reacția publicului madrilen, a lăudat profesionalismul starului său:
"Cred că fanii noștri sunt foarte importanți. Ne-au ajutat mult cu PSG în optimile de finală și acum ne vor împinge de la spate și marți, cu Chelsea. Faptul că Bale a fost fluierat este de înțeles, dar el se descurcă bine acum. Este un profesionist, un jucător serios."
Gareth Bale, ajuns la 32 de ani, se pregătește să se despartă de Real Madrid în această vară. Galezul va pleca liber de contract. El a jucat doar șapte meciuri în toate competițiile în acest sezon.
Luna trecută, Bale a intrat în colimatorul mass-mediei din Spania, după ce s-ar fi dat accidentat la derby-ul Real – Barca, iar la scurt timp a apărut la naționala Țării Galilor, fără să acuze probleme medicale. El a și marcat, de altfel, golurile cu care naționala țării sale a mai făcut un pas spre Cupa Mondială. Marca l-a catalogat chiar un "parazit".
În perioada Real Madrid, Bale a adunat 14 trofee și a jucat peste 250 de meciuri pentru club.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo