Real Madrid este încă în stare de șoc după deznodământul neașteptat al telenovelei Mbappe. Toată lumea se aștepta ca francezul să ajungă din vară pe Bernabeu, iar transferul lui de la PSG la Real era doar o chestie de timp, nu și dacă...
Dar campioana Franței a reușit să transfere toată situația în favoarea ei, după ce i-a oferit un bonus uriaș la semnătură și un salariu magnific. Astfel, Mbappe a fost de acord să semneze pentru clubul de pe Parc des Princes până în 2025.
Liga
Un jucător de 100 de milioane de € i-a spus da lui Xavi! Barcelona încearcă o mutare de răsunet
04/07/2022 LA 06:47
Los Blancos nu s-au împăcat cu această situație, s-a implicat chiar și La Liga, care a depus o plângere oficială la UEFA, fiind pus la îndoială modul cum PSG a făcut noua înțelegere cu starul francez:
"LaLiga dorește să afirme că acest tip de acord amenință sustenabilitatea economică a fotbalului european, punând în pericol sute de mii de locuri de muncă și integritatea sportivă pe termen mediu, nu numai din competiții europene, dar și din ligile noastre interne.
Este scandalos ca un club precum PSG, care în sezonul trecut a pierdut peste 220 de milioane de euro, iar în ultimele sezoane a acumulat pierderi de 700 de milioane de euro, să poată face un acord cu aceste caracteristici. Alte cluburi care ar putea să-l transfere pe jucător, fără a-și vedea bugetele compromise, nu pot să-l semneze", a fost comunicatul LaLiga.

Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid!

Azi, jurnalistul spaniol Tomas Gonzalez-Martin a dezvăluit pentru Bernabeu Digital că Madridul a plătit de fapt o parte din bonusul promis lui Mbappe la semnătură încă din decembrie anul trecut.
"Nu am fost surprins de ceea ce s-a întâmplat în această săptămână. Dacă m-ai fi întrebat acum 15 zile, aș fi spus da. Mbappe a primit un avans de 40 de milioane din prima de semnare în decembrie. Totul a fost semnat într-un preacord încă de anul trecut, când urma să facă transferul."
Gonzalez-Martin a mai spus că Mbappe a fost în cele din urmă influențat de banii amețitori pe care i-a oferit PSG:
"Mbappe a primit aproape 300 de milioane în bonusuri de reînnoire a contractului și aproximativ 90 de milioane salariu net pe an. Până la urmă, el a cedat pentru bani, ceea ce arată că nu caută succesul sportiv și că a trădat-o pe Real Madrid."
Real caută acum o altă soluție de înlocuire pentru Kylian Mbappe. De asemenea, caută potențiali înlocuitori pentru Toni Kroos și Luka Modric. Aurelien Tchouameni și Ilkay Gundogan sunt primele variante de transfer.
În aceste zile, focusul Realului este însă pe finala Ligii Campionilor, cu Liverpool, programată sâmbătă, la Paris.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29