Kylian Mbappe a fost aproape de a se transfera la Real Madrid în această vară, fiind dorit de multă vreme de către șefii de pe Santiago Bernabeu care ar fi fost dispuși să ofere peste 200 de milioane de euro în schimbul său.
Transferul nu s-a făcut, însă, acum, iar francezul a rămas la PSG, echipă cu care mai are contract doar până la finalul sezonului 2021/22. 'Galacticii' au de gând să-i obțină semnătura lui Mbappe în iarnă, dar un fost jucător de la Real Madrid consideră că șefii de pe Bernabeu s-ar putea răzgândi în privința starului parizienilor, în funcție de prestațiile unui fotbalist care se află deja în echipa lui Carlo Ancelotti.
Este vorba despre Vinicius, despre care Savio Bortolini a spus că este unul dintre jucătorii care îl încântă cel mai mult.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 8 ORE
"Fotbalul se schimbă mereu și de multe ori rapid. Mbappe este un jucător fantastic, fenomenal, dar fotbalul se schimbă foarte mult și, ținând cont de ceea ce face Vinicius, se pot schimba multe lucruri.
În calitate de fost jucător la Real, aș vrea să-l văd pe Mbappe la Madrid. Sunt un fan al echipei, dar și un iubitor al fotbalului bun. Astăzi, în fotbalul mondial, vedem atât de puține dueluri unu contra unu încât atunci când văd jucători precum Vinicius mă încântă", a spus Bortolini, citat de Mundo Deportivo.

Clauza stelară pe care Real i-o pregătește lui Mbappe

Kylian Mbappe a fost principala țintă a celor de la Real Madrid în această vară. Chiar dacă nu i-au obținut semnătura, 'galacticii' sunt convinși că francezul va semna în iarnă, pregătindu-i acum un contract de nerefuzat.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă lui Kylian Mbappe un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite 45 de milioane de euro anual pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului. Presa din Spania notează că sume similare au fost stipulate și în contractele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
ACUM 16 ORE
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16