Kylian Mbappe este protagonistul unei adevărate telenovele, zvonurile privind viitorul său neîncetând să apară în presa din toată lumea. După ce fotbalistul a fost văzut la Madrid, jurnalistul Gianluca DiMarzio a prezentat câteva cifre din contractul pe care Real Madrid i-l va oferi lui Mbappe.
Potrivit italianului, înțelegerea pe care cele două părți sunt aproape de a o semna este valabilă până în 2027 și include un salariu de 50 de milioane de euro brut pe sezon. În plus, francezul ar urma să încaseze și un bonus de 100 de milioane de euro în momentul în care va deveni jucătorul "galacticilor".
Conform lui DiMarzio, șefii lui Real Madrid ar fi vrut să semneze o înțelegere cu Mbappe încă de anul trecut, cu un sezon înainte de încheierea contractului său cu PSG, așa cum au făcut-o în urmă cu 14 ani cu Cristiano Ronaldo.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
IERI LA 10:53
Dacă fotbalistul ar fi semnat în 2021, iar ulterior una dintre părți s-ar fi răzgândit în privința transferului, aceea ar fi trebuit să-i plătească 30 de milioane de euro celeilalte. Mbappe nu a acceptat, însă, această propunere a "galacticilor".
Citește și:

KYLIAN MBAPPE A MERS LA MADRID

Postul de radio spaniol Cadena Cope a anunțat la începutul acestei săptămâni că francezul Kylian Mbappe a mers la Madrid, fiind însoțit de colegul său de echipă de la PSG, Achraf Hakimi.
Informația a fost preluată de cele mai importante publicații din Spania, în frunte cu Marca și AS. Mbappe a profitat de faptul că are liber până miercuri de la PSG, astfel că a ales să-și petreacă timpul la Madrid.
Sosirea campionului mondial în capitala Spaniei a născut din nou speculații cu privire la transferul lui la Real. Practic, această călătorie a lui Mbappe la Madrid este un nou capitol dintr-o telenovelă care a tot rulat în ultimele luni și în care jucătorul a trăit tot felul de situații. S-a vehiculat inclusiv varianta că va semna prelungirea cu PSG.
Pe de altă parte, Real Madrid continuă să aibă încredere în faptul că va obține semnătura lui Mbappe, că toată munca pe care a depus-o în acest sens în ultimele luni se va reflecta în curând, în sensul de a-l avea pe francez în lot din sezonul următor.
După cum au precizat cei de la Marca, Mbappe mai trebuie doar să-și comunice oficial soarta, lucru care nu va veni înainte ca PSG să închidă sezonul, pe 21 mai, împotriva lui Metz. Doar după această dată, superstarul este așteptat să vorbească public despre viitorul său.
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12
Ligue 1
Reacții dure după afirmația lui Wenger: "Dacă Mbappe s-ar fi născut în Camerun, nu ar fi devenit"...
15/06/2022 LA 14:07