În luna septembrie, Dani Alves și-a încheiat contractul cu Sao Paolo, iar de atunci, fundașul brazilian se află în continuare fără echipă. După ce în luna octombrie, acesta a declarat că își dorește să revină pe Camp Nou, pentru a da o mână de ajutor echipei la care a scris istorie, se pare că numirea lui Xavi pe banca tehnică a clubului catalan îi va îndeplini dorința.
Dani Alves și oficialii Barcelonei urmează să aibă o întâlnire în care vor discuta despre o eventuală revenire a sa începând cu luna ianuarie, potrivit Mundo Deportivo. Din câte se pare, Xavi este de acord cu această revenire a fostului său coechipier, dar principala preocupare este negocierea unui contract din care Barcelona să iasă bine din punct de vedere financiar, ținând cont de problemele cu care se confruntă clubul în ultima perioadă.
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 4 ORE

Joan Laporta a vorbit la prezentarea lui Xavi despre Dani Alves

Joan Laporta, președintele catalanilor, a vorbit despre Dani Alves la prezentarea noului antrenor al echipei, Xavi Hernandez. Atunci, Laporta a ținut să precizeze că Dani Alves și clubul păstrează legătura, catalanii primind ajutor din partea acestuia:
"Dani Alves ajută clubul în multe feluri. El s-a și oferit să ne ajute din punct de vedere sportiv. Același lucru se întâmplă și cu Puyol, este o relație directă. Ei îl pot ajuta oricând pe Xavi dacă are nevoie", a spus Laporta.
Dani Alves a venit la Barcelona în 2008, club la care a evoluat până în 2016. Acesta a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai catalanilor în această perioadă, făcând parte și din echipa considerată cea mai bună din istorie, în perioada în care antrenor principal era Pep Guardiola. Alături de Barcelona, Dani Alves a cucerit 23 de trofee, acesta ajungând și fotbalistul cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului, câștigând titluri importante și la Sevilla, Juventus, PSG sau la naționala Braziliei.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Barcelona pregătește transferul iernii, Manchester City nu se opune!
ACUM 7 ORE
Liga
Real Madrid a ajuns la 5 victorii consecutive în La Liga! "Galacticii", victorie la limită cu Bilbao
ACUM 18 ORE