Dani Alves a revenit la Barcelona, la câteva zile de la sosirea fostului său coechipier pe banca tehnică a catalanilor, Xavi Hernandez. Acesta era liber de contract, după ce în luna septembrie s-a despărțit de Sao Paolo.
În ciuda faptului că brazilianul are 38 de ani, Xavi a fost de acord cu revenirea acestuia la echipă, care trece printr-o perioadă extrem de dificilă.
Astăzi a avut loc primul antrenament la care Dani Alves a participat de la revenirea pe Camp Nou, iar brazilianul a ținut să le adreseze câteva cuvinte colegilor săi.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Dani Alves, discurs în vestiarul Barcelonei, la primul antrenament de la revenire

"Este o plăcere să mă aflu aici după atât de mult timp. Să revin aici este o onoare, o mare plăcere. Să pot să împart din nou vestiarul cu voi. Am venit să învăț de la voi, este o lume nouă. Eu vin dintr-o perioadă veche și vreau să transmit un singur lucru: să știți ce reprezintă acest club și acest tricou.
Am fost în străinătate și aici este cel mai bun loc pentru a face lucruri mărețe, pentru a le trăi. Sunteți cu toții aici, profitați de acest lucru, pentru că nimic nu e mai bun în altă parte.
Voi insista că este o plăcere să fiu alături de voi. Haideți să facem lucuri mari, pentru că din asta este făcut acest club, din lucruri mari", a spus Dani Alves.
În ciuda faptului că Dani Alves li s-a alăturat catalanilor acum, acesta va putea debuta abia în luna ianuarie.
Dani Alves a jucat la Barcelona în perioada 2008-2016, alături de care a câștigat 6 titluri în La Liga, 4 Cupe ale Regelui și 3 trofee UEFA Champions League. De asemenea, brazilianul deține și recordul pentru cele mai multe trofee obținute în cariera sa, alături de echipe precum Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, Sevilla, dar și alături de naționala Braziliei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36