În ciuda faptului că Dani Alves și-ar fi dorit foarte mult să continue la Barcelona, clubul catalan l-a anunțat pe fundașul brazilian că nu îi va prelungi contractul. Acesta a fost informat încă din această dimineață de decizia clubului, iar informația a fost confirmată ulterior de Alves, potrivit lui Fabrizio Romano.
Dani Alves se află în acest moment în vacanță, după meciurile de la echipa națională a Braziliei pe care le-a disputat în Asia. Acum, la revenirea din vacanță, fundașul de 39 de ani trebuie să își caute echipă.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43
Citește și:

Dani Alves revenise la finalul lui 2021 la Barcelona

Dani Alves revenise la Barcelona la finalul anului trecut. Fundașul brazilian și-a dorit foarte mult să acorde o mână de ajutor clubului la care a scris istorie. În momentul în care Dani Alves se întorcea pe Camp Nou, Barcelona traversa o perioadă extrem de dificilă, cu rezultate mult sub așteptări, urmate de demiterea lui Ronald Koeman.
Chiar dacă Dani Alves revenise la Barcelona la finalul anului trecut, el a putut evolua pentru catalani abia de la începutul anului 2022 în La Liga. De asemenea, Alves și-ar fi dorit să continue la Barcelona pentru a păstra șanse de a prinde lotul Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar de la finalul acestui an.
Dani Alves nu a făcut sezonul trecut parte din lista pentru Europa League, el jucând doar în întrecerile interne în 17 partide, dintre care 16 au fost ca titular.
Pe lângă contribuțiile sale pe teren, Dani Alves fusese adus la Barcelona pentru a fi un model pentru tinerii clubului catalan, dar și pentru a ridica moralul vestiarului, în perioada în care echipa traversa o perioadă dificilă.
Ajuns la 39 de ani, vârsta lui Dani Alves reprezenta deja un obstacol pentru catalani, care încearcă să îl aducă pe Camp Nou și pe Cesar Azpilicueta. De asemenea, Sergi Roberto și-a prelungit contractul cu echipa catalană, care îl mai are și pe Sergino Dest în lot, ceea ce înseamnă că brazilianul ar fi avut concurență serioasă.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17