Barcelona a rămas în această vară fără Lionel Messi, care a plecat de pe Camp Nou după 21 de ani, și Antoine Griezmann. Echipa se confruntă în această perioadă și cu numeroase accidentări, dar în ciuda acestor evenimente, Ronald Koeman este convins că Barcelona va arăta foarte bine în următorii ani.
Antrenorul catalanilor a declarat pentru Mundo Deportivo că viitorul echipei, pe care îl prevede luminos, i se datorează în totalitate pentru că a pus accent pe jucătorii tineri ai clubului, cărora le-a oferit încredere.
"Datorită mie, acest club are viitor. Nu este vorba doar de Pedri. Există încă patru sau cinci jucători în vârstă de 18-19 ani care vor juca fantastic pentru acest club peste trei sau patru ani", a declarat Ronald Koeman, care îi are în lot pe tinerii Ansu Fati (18 ani), Yusuf Demir (18 ani), Riqui Puig (22 de ani), Pedri (18 ani), Sergino Dest (20 de ani), Oscar Mingueza (22 de ani), Oscar Garcia (20 de ani) și Ronald Araujo (22 de ani).
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13

Ce spune despre relația cu Joan Laporta

Tehnicianul echipei blaugrana a vorbit și despre declarațiile făcute recent de președintele clubului. Koeman a spus că își dorește ca oficialii să fie mai clari atunci când declară ceva, punctând, însă, că relația sa cu Laporta este din ce în ce mai bună.
"Relația mea cu Laporta s-a îmbunătățit, dar s-a întâmplat ceva săptămâna trecută despre care cred că nu este corect. A sugerat că antrenorul nu are toată puterea. Se vorbește prea mult, cred că ar trebui să fie mai multă claritate în declarații. Când clubul nu e clar cu privire la viitorul unui antrenor, atunci dai curs speculațiilor", a explicat Koeman.
Pentru Barcelona urmează meciul cu Bayern Munchen, din prima etapă a grupelor Champions League. Partida este programată marți, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53