De aproape o lună de zile, Lionel Messi este liber de contract. Înțelegerea argentinianului cu Barcelona a încetat la 30 iunie, iar negocierile pentru un nou acord sunt în curs de desfășurare. Președintele Laporta i-a liniștit pe fani, spunând că lucurile merg pe drumul cel bun și insunuând că numai problemele tehnice împiedică anunțarea oficială a rămânerii lui Messi pe Camp Nou.
Înainte de explozia lui Messi, fanii Barcelonei erau încântați în fiecare week-end de un alt monstru sacru al fotbalului mondial: Ronaldinho. De altfel, cei doi au jucat împreună pentru gruparea blaugrana, dar numai o scurtă perioadă, când Messi era doar un copil, iar cariera lui Ronaldinho începea să intre pe o pantă descendentă.

Ronaldinho îl sfătuiește pe Messi să continue la Barcelona

Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 6 ORE
Prezent în Italia pentru a-și promova o gamă de vinuri, Ronaldinho a stat de vorbă și cu jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com, iar printre subiectele abordate a fost și sutuația lui Messi. Brazilianul l-a sfătuit cu această ocazie pe Messi să continue la Barcelona și a precizat ce ar trebui să se întâmple când starul argentinian va decide să se retragă.
"Messi trebuie să rămână, el este istoria Barcelonei. Când Messi se va retrage, ceea ce sper că se va întâmpla peste mult timp, el trebuie să lase tricoul cu numărul 10 acolo și nimeni să nu îl mai atingă vreodată", a declarat Ronaldinho.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 9 ORE
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM 11 ORE