Eden Hazard este o dezamăgire pe Bernabeu, după transferul lui de la Chelsea. Belgianul nu a confirmat investiția de 100 de milioane de lire sterline, iar Los Blancos ar vrea să se despartă de el. Doar că startul naționalei Belgiei, afectat și de numeroase accidentări, nu vrea să plece de la Real.
Formația din capitala Spaniei va căuta să-l trimită pe Eden Hazard sub formă de împrumut la altă echipă înainte de Cupa Mondială din noiembrie – decembrie.
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
IERI LA 16:10
În acest sezon, fostul jucător de la Chelsea a jucat doar 877 de minute și a început doar 9 meciuri ca titular pentru liderul din La Liga. Și în acest sezon, el s-a confruntat cu probleme medicale, iar mai nou necesită o nouă intervenție chirurgicală, pentru a îndepărta o placă de osteosinteză de titan din peroneul drept. Aceasta a fost introdusă pentru a vindeca o fractură a tibiei pe care a suferit-o. Așadar, actuala stagiune este deja încheiată pentru belgian.

Real Madrid mizează pe faptul că Eden Hazard vrea să joace la Cupa Mondială și va accepta împrumutul

Se speră că această ultimă operație va pune capăt și tuturor problemelor fotbalistului de 31 de ani, iar sezonul viitor îl va putea începe în condiții optime. Publicația spaniolă AS susține însă că Eden Hazard s-ar putea să înceapă viitoarea stagiune la o altă grupare.
Cu Vinicius Junior într-o formă excelentă și posibila sosire a lui Kylian Mbappe, Hazard va avea și mai puține șanse de a juca la Real. Astfel, clubul își propune să-l trimită sub formă de împrumut la altă echipă, astfel încât Eden să joace în mod regulat, iar acesta să fie gata să-și reprezinte țara în Qatar, la Cupa Mondială. Clubul mizează pe faptul că jucătorul și-ar dori să ajungă la Cupa Mondială și astfel îl va convinge mai ușor să accepte împrumutul la altă grupare.
În acest fel și Real își va putea reduce masa salarială, având în vedere că Hazard câștigă în jur de 400.000 de lire sterline pe săptămână, mai mult decât oricine altcineva din echipă.
Hazard a fost transferat de la Chelsea în 2019. În total, el a jucat doar de 65 de ori pentru Real, a marcat de șase ori și a contribuit cu alte 10 pase decisive, mult prea puțin raportat la așteptările clubului.
Contractul său urmează să expire în vara lui 2024, iar o perioadă de împrumut reușită i-ar putea crește valoarea, în tentativa Realului de a-l vinde în 2023.
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
20/05/2022 LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
20/05/2022 LA 10:58