Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Florentino Perez și-l dorește pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Oficialii de pe Santiago Bernabeu au încercat în această vară să-i obțină transferul, fiind dispuși să achite circa 200 de milioane de euro în schimbul francezului.
Mutarea nu s-a concretizat din cauza refuzului celor de la PSG, care riscă să-l piardă gratis pe Mbappe vara viitoare, acesta fiind în ultimul an de contract și refuzând în mai multe rânduri să-și prelungească înțelegerea cu parizienii.
În această perioadă, potrivit presei din Spania, madrilenii îi pregătesc starului francez o ofertă de nerefuzat, pe care își doresc să i-o prezinte în perioada de mercato din iarnă, când Mbappe intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club își dorește, urmând a i se alătura din sezonul 2022/23.
Liga
Real Madrid riscă să piardă 7 jucători liberi de contract! Benzema și Modric, printre cei vizați
03/10/2022 LA 13:07
Până în ianuarie 2022, însă, șefii Realului nu ar mai vrea să se discute despre acest subiect. Jurnalistul Pipi Estrada a dezvăluit joi seară pentru El Chiringuito că aceștia nu mai vor să se vorbească despre Mbappe în jurul echipei pentru a-i lăsa pe jucătorii lui Carlo Ancelotti să se concentreze asupra a ceea ce are de făcut în actualul sezon.

Ce ofertă îi pregătesc madrilenii lui Mbappe

Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă lui Kylian Mbappe un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite 45 de milioane de euro anual pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului.
Presa din Spania notează că sume similare au fost stipulate și în contractele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32
Serie A
Aubameyang a povestit un episod fabulos între Ancelotti și Ronaldo Nazario, de acum 15 ani
03/10/2022 LA 08:56