Jose Elias, proprietarul grupului energetic Audax Renovables, una dintre companiile care l-a susținut pe Joan Laporta să revină în funcția de președinte al Barcelonei, a susținut că gruparea blaugrana a luat o decizie corectă atunci când nu a mai prelungit contractul cu Leo Messi.
Potrivit cotidianului spaniol Marca, el a subliniat chiar că plecarea argentinianului ar fi trebuit anticipată cu un an mai devreme.

Declarație șoc la FC Barcelona: "Messi trebuia să plece cu un an mai devreme"

Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
"Ca socios m-a durut, dar cred că s-a luat decizia corectă. Cred că ar fi trebuit să anticipăm un an înainte și să scoatem banii. Am rămas fără Messi și fără bani, a fost o prostie", a declarat Jose Elias.
Apoi, oficialul a explicat că Haaland ar putea fi transferat prin contribuția partenerilor.
"Mă pot gândi la mai multe idei pentru a-l aduce pe Haaland. Există multe alternative. Într-o echipă în care membrii socios sunt proprietarii, ne-am putea gândi să facem o cheltuială pentru semnarea lui Haaland", a susținut Jose Elias într-un interviu la Què t'hi jugues .
https://i.eurosport.com/2021/10/16/3237773.jpg
Proprietarul Audax s-a arătat în același timp plin de speranță cu privire la viitorul clubului, în ciuda dificultăților economice prin care Barcelona trece în prezent. Iar unul dintre argumentele lui este chiar actualul președinte al catalanilor: "Laporta are o charismă spectaculoasă, a avut disciplina și umilința de a se înconjura de oameni foarte buni. Avem unii dintre cei mai buni oameni pentru a duce acest club într-o altă dimensiune. Sunt foarte liniștit în privința oamenilor care conduc clubul. Desigur, este nevoie de timp".

"Stadionul este necesar. Companiile sunt ca bicicletele, dacă încetezi să pedalezi, cazi"

Joan Laporta a venit în fața Consiliului de Administrație cu o provocare uriașă, de a-i aproba clubului un împrumut bancar de 1,5 miliarde de euro pentru a pune pe picioare un proiect ambițios, în care intră inclusiv reamenajarea arenei Camp Nou. Ar fi un mare angajament din partea grupării, după ce a anunțat pierderi de aproximativ 480 de milioane de euro în cursul acestei săptămâni.
"Noul stadion este fundamental pentru viabilitatea clubului și pentru viitorul său imediat. Impactul pe care îl va avea pentru Barca este critic. Vom putem concura cu rivalii noștri care au făcut deja ceea ce este necesar", a declarat Laporta.
Jose Elías ratifică această idee: "Stadionul este necesar. Companiile sunt ca bicicletele, dacă încetezi să pedalezi, cazi. Concurăm cu echipe care au mai multă capacitate economică".
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36