Florentino Pérez, președintele Real Madrid, a fost prezent în cadrul emisiunii El Chiringuito, unde a vorbit despre actualitatea echipei. Bineînțeles, subiectul Kylian Mbappe a fost printre problemele arzătoare.
După încheierea sezonului, atacantul francez a refuzat gruparea Los Blancos, deși cele două părți ajunsese la un acord încă de anul trecut. Kylian Mbappe a fost convins în cele din urmă să semneze prelungirea contractului cu PSG pentru încă 3 ani.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
IERI LA 13:43
"Visul lui a fost să joace la Real Madrid, am vrut să realizăm transferul în august anul trecut, dar nu l-au lăsat să plece. Kylian a tot spus că vrea să joace la Madrid, chiar și cu vreo 15 zile înainte ca situația să se schimbe. Pe o parte a fost presiunea politică și, pe altă parte, economică", a declarat Florentino Perez.

Declarațiile lui Florentino Perez despre Kylian Mbappe care fac înconjurul lumii

Șeful madrilenilor a spus apoi că acesta nu este jucătorul pe care și-a dorit să-l ducă la echipă, pentru că și-a schimbat visul. Apoi, a precizat nu există niciun jucător mai presus de Real Madrid.
"Acesta nu este Mbappé pe care am vrut să-l aduc, este altul, care a trebuit să-și schimbe visul. Se schimbă, i se oferă alte lucruri, este presat și este deja un alt fotbalist. La Real Madrid nu e nimeni mai presus de club. Kylian Mbappe este un mare jucător, poate câștiga mai mult decât alții, dar este un sport colectiv și avem valori și principii pe care nu le putem schimba", a adăugat Florentino Perez.
Kylian Mbappe este foarte tânăr, presiunea ne afectează pe toți. Președintele Republicii îl cheamă, un puști este afectat, deși nu prea avea sens să-l cheme pe președintele Franței. Un președinte vrea să prospere, dar jucătorul va putea prospera într-o echipă sau alta. Zidane a venit la Madrid, Benzema este mare... Nu știu de ce se întâmplă aceste lucruri."
Președintele Realului a precizat totuși că îl iubește pe Mbappe: "Presiunea l-a făcut să-și schimbe circumstanțele și nu este ușor. Cred că mama lui și-a dorit să vină la Real Madrid, pentru că era visul lui de băieţel. Se spune că mama lui a fost ruşinată."
Florentino Perez a fost întrebat și dacă transferul lui Mbappe peste 3 ani, când jucătorul va avea 26 de ani, va mai fi de actualitate: "Mbappe care urma să vină aici nu este acesta. Cel de azi prefer să rămână la PSG. Îl vreau pe cel cu visul. Imposibil peste trei ani? Peste trei ani vom fi cu toții chei. Acest Mbappe nu este Mbappe al meu."
Liderul Los Blancos a precizat că Mbappe l-a informat prima dată printr-un mesaj de decizie, iar Real nu va face niciodată vreo misiune dintr-un jucător care să pună în pericol grupul de la echipă și clubul.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17