Ousmane Dembele mai are contract cu Barcelona până la finalul acestei stagiuni și, chiar dacă oficialii catalanilor au încercat să-i ofere o prelungire, fotbalistul nu a semnat încă nimic, încercând să le distragă atenția șefilor de la negocieri. Presa din Spania a scris că atacantul în vârstă de 24 de ani nu este mulțumit de condițiile de pe Camp Nou, dorindu-și un salariu mai mare.
Astăzi, jurnaliștii de la Mundo Deportivo au notat că șefii clubului blaugrana i-au dat un ultimatum lui Dembele pentru a lua o decizie asupra viitorului său. Fotbalistul mai are timp doar până pe 15 decembrie pentru a-i anunța dacă vrea să-și prelungească sau nu contractul cu Barcelona.
Conform sursei citate, catalanii i-au făcut o ofertă atractivă francezului, cu care vor să semneze pentru încă cel puțin 3 ani. Dacă nu-și va prelungi contractul, Dembele va putea semna cu orice echipă își dorește de la 1 ianuarie, urmând a i se alătura acesteia la finalul actualei stagiuni, din postura de jucător liber de contract.
Liga
Un jucător de 100 de milioane de € i-a spus da lui Xavi! Barcelona încearcă o mutare de răsunet
ACUM 6 ORE

Dembele, dorit la Newcastle și PSG

Ousmane Dembele, fotbalistul pentru care Barcelona a plătit 135 de milioane de euro în 2017, când l-a transferat de la Borussia Dortmund, este unul dintre jucătorii doriți în Premier League de noii șefi ai celor de la Newcastle. Cei de la GetFootballNews au scris că sportivul s-ar putea despărți de catalani în iarnă, iar Newcastle ar putea să-l transfere în schimbul a doar 15 milioane de euro, șeicii punând condiția ca Dembele să ajungă pe St. James Park din postura de jucător liber de contract, banii urmând a-i fi plătiți lui, ca primă de instalare.
În plus, în weekend, cei de la publicația El Nacional au notat că francezul ar mai avea o variantă foarte atractivă. Atacantul ar fi dorit de PSG, oficialii parizienilor fiind din ce în ce mai siguri de despărțirea de Kylian Mbappe. Nasser Al-Khelaifi ar considera că jucătorul Barcelonei este o variantă bună pentru a-i lua locul, mai ales că acesta ar urma să ajungă gratis pe Parc des Princes, la finalul contractului său cu catalanii.
Conform sursei citate, lui Ousmane Dembele nu i-ar displăcea să joace alături de Messi și Neymar, fiind încântat și de gândul că ar putea reveni acasă. Rămâne de văzut ce va alege atacantul, dar varianta ca Barcelona să obțină vreo sumă de bani în schimbul lui pare tot mai greu de crezut.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
Neymar la Newcastle, un vis interzis? Un fost internațional brazilian nu crede că starul s-ar adapta
02/07/2022 LA 10:43
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39