Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona a fost în centrul atenției în această vară. Argentinianul nu a putut să își prelungească contractul cu clubul la care a făcut istorie din cauza problemelor financiare pe care le are Barcelona. Așa cum a menționat în nenumărate rânduri Joan Laporta, președintele clubului, noua conducere a moștenit datorii uriașe, principalul vinovat fiind predecesorul lui Laporta, Josep Maria Bartomeu.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203580.png

Barcelona a pierdut 26,000 de abonați

Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 3 ORE
Potrivit Catalunya Radio, un număr record de fani a renunțat la abonamentele pentru acest sezon. Peste 26,000 de suporteri au renunțat la abonamentele din acest sezon, Barcelona rămânând în acest moment cu 57,000 de abonați, puțin peste jumătate din capacitatea stadionului Camp Nou.
Din cauza pandemiei, Barcelona le-a oferit fanilor șansa de a renunța la abonamente în acest sezon. Chiar și în aceste condiții, lipsa celor 26,000 de fani care aveau abonamente va reprezenta o lovitură pentru Barcelona, care deja trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.
În ceea ce privește sezonul 2022/23, fanii care au renunțat în acest sezon la abonamente vor avea prioritate pentru reînnoire. Cu toate că este pusă pe seama pandemiei, oamenii din Spania consideră că principalul motiv pentru scăderea numărului de abonamente de la Barcelona este legat de plecarea lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 10 ORE
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 10 ORE