Martin Odegaard a ajuns la Real Madrid de la o vârstă fragedă (avea doar 15 ani), fiind considerat unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști la vremea respectivă. Odată cu trecerea timpului, mijlocașul și-a demonstrat rareori calitățile la gruparea de pe Bernabeu și iar în urmă cu câteva zile a fost cedat definitv la Arsenal, echipă la care a evoluat sub formă de împrumut în a 2-a parte a sezonului trecut.
Chiar dacă s-a simțit foarte bine la Londra, Odegaard și-ar fi dorit totuși să rămână la Real și să lupte pentru un loc în echipă. Cel puțin așa susțin jurnaliștii de la Marca, potrivit cărora Ancelotti a fost cel care i-a dat de înțeles norvegianului că are șanse infime de a fi un jucător de bază.

Odegaard, îndepăratat de Ancelotti de la Real Madrid

Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03
Într-o discuție avută în particular, Ancelotti i-a spus lui Odegaard că mai are 8 jucători pe postul său, iar norvegianul a interpretat acest lucru ca pe o invitație de a pleca.
Oferta de la Arsenal a venit la timp, astfel că Odagaard nu s-a agățat de contracul cu Real și a decis să plece. Încrederea pe care i-a oferit-o Mikel Arteta în returul sezonului trecut a fost determinantă în alegerea mijlocașului de 22 de ani.
Odegaard a ajuns la Real Madrid în 2015, dar în puținele perioade în care a făcut parte din lotul primei echipe a jucat doar 11 partide oficiale pentru "los blancos". În doar jumătate de an petrecut la Arsenal, norvegianul a jucat 20 de partide, marcâdn 2 goluri și oferind 2 pase decisive.
Ligue 1
Camavinga le-a făcut un cadou special celor de la Rennes înainte de a pleca la Madrid!
04/09/2021 LA 12:50
Fotbal
Transferul lui Mbappe e istorie. Camavinga, la Real Madrid, cu parte din banii pentru vârful lui PSG
31/08/2021 LA 05:31