Leo Messi a părăsit Barcelona după mai bine de 20 de ani și a semnat cu PSG. Messi a însemnat enorm pentru clubul catalan și este cel mai important jucător din istoria clubului.
După ce fotbalistul a semnat cu francezii din Paris, un jurnalist spaniol a afirmat că Messi s-a aflat în negocieri și cu Atletico Madrid. Ceea ce ar fi însemnat o trădare istorică și o lovitură extrem de puternică aplicată catalanilor, mai ales din punct de vedere al capitalului de imagine.
Respectivul jurnalist a mai scris că Diego Simeone a fost cel care s-a ocupat personal de dialogul cu superstarul argentinian. Iar Messi și familia sa au luat în serios această opțiune, dar în final nu s-a putut realiza.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 3 ORE
În cadrul primei sale conferințe din această vară, Simeone a comentat această ipoteză care a fost lansată în presa spaniolă și a negat categoric orice fel de implicare într-un eventual transfer al lui Messi.
"Messi este o pierdere foarte importantă pentru LaLiga și Barcelona. Noi nu am vorbit cu el, n-am avut ocazia. Dar Premier League nu îi are nici pe Messi și nici pe Ronaldo și este o ligă foarte competitivă. Asta trebuie să facem și noi", a afirmat antrenorul lui Atletico Madrid.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png

RONALD KOEMAN PUNE PRESIUNE PE GRIEZMANN: "TREBUIE SĂ-I IA LOCUL LUI MESSI!"

Înainte de meciul de debut cu Real Sociedad, Ronald Koeman a susținut o conferință de presă și declarat că se așteaptă ca Antoine Griezmann să facă un pas în față, pentru a suplini plecarea lui Messi.
"Iubesc să lucrez cu Griezmann, este un jucător de echipă, care mereu ajută chiar și fără minge, este mereu fericit, îi încurajează pe ceilalți. Trebuie să facă pasul următor și să fie și mai eficient. Va deveni mai important fără Leo, deoarece știu că poate evolua pe postul său.
Sigur că ne va fi mai greu să înscriem goluri. Messi a marcat de 30 de ori sezonul trecut. Așa că alți jucători trebuie să ne aducă mai mult și să facă pasul următor, dar e mai mult vorba de echipă acum, nu doar de un jucător. Trebuie să o facem împreună. Sperăm să revină câțiva fotbaliști după accidentările lor, cum ar fi Ansu Fati și Coutinho, apoi vom avea un lot puternic. Vom munci mai mult, vom face mai mult pentru a reuși ce se așteaptă lumea de la noi.
Încă suntem în tranziție. Trebuie să înțelegem că acest început de sezon este dificil. Încă avem COVID prin preajmă, dar și jucători accidentați, așa că nu putem să jucăm cu toți, pentru că ne lipsesc oameni buni. Am făcut un presezon bun, au venit câțiva jucători tineri, dar dacă vor reveni și cei accidentați, lotul rămâne unul puternic", a spus Koeman.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
ACUM O ZI