Real Madrid se distanțează în La Liga. Echipa lui Carlo Ancelotti a ajuns la 42 de puncte după victoria de aseară în fața rivalei Atletico Madrid, scor 2-0. Golurile de pe Santiago Bernabeu au fost marcate de Karim Benzema și Marco Asensio, în minutele 16, respectiv 57.
După această victorie, Real Madrid a ajuns la 13 puncte de campioana din sezonul trecut, care, cu un meci mai puțin disputat față de Real, este pe locul 4, cu 29 de puncte.
Atletico venea cu un moral bun pe Bernabeu, după ce obținuse la mijlocul săptămânii calificarea în optimile UEFA Champions League pe terenul celor de la FC Porto, scor 3-0. Cu toate acestea, Atletico a trebuit să se recunoască învinsă seara trecută, iar Diego Simeone a recunoscut superioritatea liderului din La Liga.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 20 ORE

Simeone nu se gândește în acest moment la Real Madrid, ci la ocupanta locului 3

După partida de pe Santiago Bernabeu, Diego Simeone a acceptat înfrângerea și a declarat că forța echipei lui Carlo Ancelotti a decis partida. Din punctul său de vedere, campionatul nu este decis, chiar dacă Real Madrid este favorită în acest moment, fiind cea mai în formă echipă din Spania, dar gândul său este la ocupanta locului 3, Betis, care are în acest moment un avantaj de 4 puncte, dar care are și un meci în plus disputat.
"Până la primul gol a fost un joc echilibrat, fără situații de gol, în care forța lui Real a destabilizat jocul. În a doua repriză am crescut nivelul, am avut câteva situații periculoase, dar apoi a venit al doilea gol. Au câștigat meritat, forța lor a decis partida.
Real Madrid este o echipă foarte bună, cu un fotbal care îmi place mult, își creează avantaj prin tranziții rapide și au un antrenor mare, care a făcut lucruri foarte bune înainte și pe care le repetă acum.
Mai sunt multe partide din acest campionat, Real are un număr important de puncte. Ei cunosc liga spaniolă, este complexă. Trebuie să ne gândim la rivalul care ne este cel mai aproape, care este Betis. Nu putem să ne gândim la altceva.
Trebuie să îmbunătățim mai multe aspecte ale jocului. Când primim goluri, vorbim despre greșeli colective, nu individuale. Vom încerca în această săptămână să îmbunătățim aceste lucruri, nu trebuie să ne grăbim. Luăm campionatul zi cu zi, iar acum trebuie să ne gândim la meciul cu Sevilla, care va fi complex", a declarat Diego Simeone la finalul partidei.
Până atunci, Atletico Madrid își va afla astăzi adversara din optimile UEFA Champions League. Echipa lui Diego Simeone se află în urna a doua, după ce a terminat pe locul al doilea în grupa B, în spatele celor de la Liverpool. Tragerea la sorți a optimilor Champions League e azi, de la 13:00, și poate fi văzută în format LIVE-BLOG pe eurosport.ro.
https://i.eurosport.com/2021/12/12/3270818.jpg
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
IERI LA 05:21
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
23/01/2022 LA 17:36